Acasa

2014. Punct si de la capat. 2015

2014 s-a dus cu bune si rele …. A fost un an minunat, frumos dar greu, incarcat cu emotii diverse, cu stari pe care Dumnezeu stie daca le voi mai trai vreodata. A fost anul in care am invatat sa ( ma) ascult mai bine, sa (-mi) acord mai multa atentie si respect.

A fost anul in care am realizat ca schimbarea vine din interior si am incercat pe cat posibil sa schimb lucrurile. si usor usor lucrurile au inceput sa se schimbe in viata mea.  Am vazut locuri si lucruri foarte interesante, am cunoscut multi oameni frumosi, am facut parte din proiecte care m-au inspirat si mi-au dat sentimentul ca „totul va fi bine„.

In 2014 m-am simtit apreciat iar asta m-a motivat si mi-a dat sentimentul ca POT.

Am devenit  blogger oficial si sustinator al proiectului  „Alege-ti povestea” un proiect interesant al celor de la Fundatia Culturala InDArt. Datorita acestui proiect am cunoscut oameni foarte frumosi pe care  mi-am propus vi-i prezint in 2015.

Tot in 2014, in cadrul Workshop-ului “Tehnici de actorie aplicate in Public Speaking” sustinut de  Stefana Badiu  mi-am dat seama ca statul pe margine nu aduce nimic bun si pentru a ajunge cu adevarat la tine trebuie sa sa-ti fortezi limitele . Mi-am dat seama ca „Nu exista nu pot. Exista nu vreau. Daca vrei, poti.

In vara m-am schimbat jobul, si am devenit parte a unei ECHIPE ADEVARATE . Si sunt mandru de asta. Sunt mandru de oamenii cu care colaborez zilnic,  pentru ca in ciuda  vitezei cu care se intmpla lucrurile in jurul nostru nu au uitat sa fie oameni , iar seara dupa 10-11 ore de munca inca gasesc puterea sa zambeasca. E prima echipa la care vad acest lucru si ma bucur ca fac parte din ea.

In Decembrie 2014 am fost invitat  sa vorbesc in cadrul „Alege-ti povestea” despre pauldutu.eu. A fost o experienta foarte frumoasa si emotionanta pentru ca am avut alaturi oameni care imi sunt foarte dragi.

Alege-ti povestea.2014-2015

 Pentru 2015  imi doresc ca povestea sa continue, sa am parte de provocari mai mari, sa cunosc mai multi oameni frumosi care sa  ma inspire. Sa ma bucur mai mult de filme, teatru si carti. Pentru ca oricat as face-o am senzatia ca e insuficient.

Imi doresc sa calatoresc mai mult, si sa fac mai multe fotografii.

Cum va fi, voi vedea … pana atunci incerc sa  rezolv cat mai mult din ecuatia asta  numita viata si sa-mi invat lectiile  ….

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.