Teatru

Azi, despre femei. Femeile din viata mea.

De-a lungul timpului despre femei s-au scris foarte multe.  In general de bine 😉 . De ce ? Pentru ca femeile sunt minunate. Minunate ca si intreg, cu „bune” si cu „rele”.

Asadar azi o sa va vorbesc despre „femeile din viata mea„.

Nu, nu va asteptati la detalii legate de viata mea 🙂 .  O sa va vorbesc despre piesa de teatru „femeile din viata mea„” ce a avut premiera pe 18  mai la Teatrul Rosu in Music Club.

Femeile din viata mea afis concurs

„Femeile din viata mea ” este o comedie amara cu si despre femei.   Aduce in prim plan vietile a trei prietene Rhonda Judy si Billie cu implinirile si neimplinirile lor. Este o piesa de teatru in care cred ca se poate regasi orice femeie.

Cu toate ca au cariere infloritoare si o duc bine pe plan material, cele trei prietene sunt nefericite. Sunt nefericite datorita barbatilor din vietile lor.

Rhonda ( Letitia Vladescu)  tocmai s-a despartit de prietenul ei. Si sufera dupa el , desi nu vrea sa arate asta.

Billie (Raluca Ghervan) aparent are o casnicie fericita, insa este nemultumita de drumul drept pe care se afla. Ea doreste aventura, doreste intensitate.

 Judy (Cristina Florea) este in aparenta cea mai fericita. Asta doar in aparenta. In realitate sufera si ea intrucat  atrage doar o anumita categorie de barbati.

Piesa descrie foarte bine relatiile de prietenie dintre femei si modul in care acestea se ajuta reciproc.  Acest lucru o face si mai amuzanta pentru noi, barbatii, intrucat multora dintre noi ne este pusa pe tapet pentru prima data  o discutie ce in mod normal se poarta in „spatele usilor inchise”.

Cu ocazia acestei piese am revazut-o cu drag pe Letitia Vladescu , cea care a jucat mai demult in serialul „17” difuzat pe Prima TV.

M-a impresionat la vremea respectiva, cand am vazut filmul, si a reusit sa o faca si acum. Are ceva aparte. O combinatie foarte buna de frumusete, senzualitate, mister. E atat de complexa in trairi si personalitate incat nu sti la ce sa te astepti din partea ei.  Toate acestea ii sunt intregite talentul artistic.

Spre rusinea mea,  pe Raluca Ghervan si Cristina Florea nu le mai vazusem jucand . Dar au jucat foarte bine.  Sunt talentate si au o expresivitate foarte buna. Transmit.

Scenografia a fost foarte bine gandita de Irina Moscu.

„Femeile din viata mea” este asadar o piesa buna, complexa in trairi ce va placea cu siguranta. Este genul de piesa care te face sa iti  analizezi putin  mai mult viata, relatiile , lucrurile care te fac sau nu fericit(a).

Despre „Femeile din viata mea”  au mai scris  RalucaAndrei  si Monica pe blogul lui Emil.

Facebook Comments
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.