Acasa

Ganduri de … 25.

 

„Varstele astea cu 5 la sfarsit sau schimbarile de prefix sunt momentele in care fiecare tragem linie si incercam sa vedem ce si cum. „

 Saptamana aceasta , am tras si eu linie , intrucat marti am implinit 25 de ani … primii 25 de ani din … .

25

Tragand linie, observ ca am iesit pe plus.

De ce?

Pentru ca am incercat pe iau pe cat posibil lucrurile asa cum sunt si sa raman din fiecare intamplare cu ceva, cu o lectie invatata.

Pentru ca am invatat sa respect deciziile celorlalti chiar daca nu-s de acord cu ele. Am invatat sa respect libertatea si intimitatea celor din jur. Sa nu am asteptari . Si sa nu judec. Sa nu condamn.

 Pentru ca am inteles ca pe „lumea asta nu am decat clipa„, si am incercat pe cat posibil sa ma bucur de ea alaturi de oamenii din viata mea.

Pentru ca am invatat ca oamenii de dezvolta diferit si am lasat sa iasa din  viata mea  oamenii atunci cand am simtit ca este cazul.

Pentru ca am inteles ca eu fac parte din poveste… si ca oricat de greu sau usor mi-ar fi trebuie sa-mi joc rolul cu deminitate.

Am invatat sa iubesc timpul … pentru ca timpul vindeca orice rana si  demonstreaza. Ce? Orice … .

In primii 25 de ani ai vietii mele, am gresit mult … o parte din aceste greseli putand, poate, sa le indrept pe parcurs. Altele niciodata.

In primii 25 de ani am invatat sa ascult. Sa ASCULT cu adevarat si sa nu spun NU pana nu vad despre ce este vorba … .

Am invatat pe pielea mea ca experienta si deschiderea fata de nou ne formeaza ca oamenii si am incercat pe cat posibil sa experimentez lucruri.Rezultatul acestor experiente sunt EU-ul de astazi 😉 .

Am primii 25 de ani ai vietii mele am invatat sa zambesc cu adevarat ( chiar si fara un motiv anume ) si sa spun „multumesc„.

 Despre planurile mele de viitor, ce-mi doresc ?! Nu stiu. Sa raman intreg la minte 🙂 . Conteaza intr-o lume din ce in ce mai nebuna.

Va urma….

Facebook Comments
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

2 Comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.