Evenimente

La teatru … in fata teatrului

Aseara am fost la teatru ….In fata teatrului de fapt .Nu, nu  va inchipuiti ca doar pentru ca am trecut prin fata unui teatru m-am gandit sa scriu acest post…  Aseara am fost la o piesa de teatru altfel . O piesa de teatru jucata  in fata cladirii Teatrului Evreiesc de Stat intrucat in cladire , monument istoric de altfel  nu se mai poate juca … cladirea este serios avariata in urma nisorilor de luna trecuta.

afis tes

S-au jucat secvente din spectacolul ” Mazl Tov and …” . Sa va povestesc  cum a fost ?! A fost frumos dar trist …. A fost frumos spectacolul dar trista situatia …. trista nepasarea autoritatilor  si neimplicarea lor .  A fost frig , dar nu a contat …  noi le-am dat aplauze iar ei si-au pus sufletele pe trotuar  in fata noastra si ne-au dat energie .  A fost impresionant sa vad cum oamenii aia au reusit sa faca spectacol in conditiile date … pe trotuar…. Asta inseamna TALENT ! Asta inseamna implicare !

oana monica nae

Si pentru toate astea, ma inclin in fata dumneavoastra. A celor care ati fost pe scena  si v-ati facut „meseria ” (desi e gresit spus meserie pentru ca este  cu siguranta mai mult de atat … ) dar si a celor care, ca si mine , ati venit sa ne sustinem o cauza ! RESPECT!

 

foto1: Teatrul Evreiesc de Stat

foto 2: Oana Monica Nae

Facebook Comments
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.