Parteneri

PaulDutu.eu se bucura, printre altele, de prietenia unor oameni deosebiti si parteneri de incredere pe care, intr-o ordine aleatoare, vi-i prezint si dumneavoastra.

Dream & Act

Dream & Act este o scoala de actorie pentru amatori, care are ca scop transformarea participantilor prin dezvoltarea de abilitati actoricesti, cum ar fi: curajul de a-ti exprima emotiile, trairile, parerile, curajul de a actiona spre implinirea visurilor si obiectivelor personale si profesionale, cresterea capacitatii de memorie, puterea de convingere, cresterea capacitatii de creativitate si spontaneitate, cresterea capacitatii de relationare si a inteligentei emotionale.

Toate aceste abilitati se vor antrena intr-un mediu familiar si sigur, prin exercitii, jocuri si metode actoricesti, individuale sau in grup, exercitii care sa ii scoata pe participanti din zona de confort, intr-un mod placut si eficient, cel mai eficient mod de a invata, indiferent ca esti adult sau copil – prin joaca.

Artonic

Artonic este o trupă bucureșteană de teatru independent, formată dintr-o echipă de profesioniști – iubitori de artă, oameni și scenă, un nucleu plin de tonus și entuziasm.
Cu un nou nume și o nouă identitate vizuală din 2017, Artonic își are originile încă din 2005, an în care Liliana Câmpeanu, fondator al proiectului și actual regizor a pus în scenă primul spectacol, „De veghe în lanul de secară”.
Registrul abordat este unul complex, de la dramă la comedie, mesajul fiecărei montări fiind unul plin de substanță. Scenariile pieselor sunt în special contemporane, inspirate de realitatea curentă.
Membrii trupei sunt: Cristi Constantinescu, Carmen Magdalena Sascău, Radu Catană, Andreea Roxana Neagu, Andreea Boșneag, Alexandru Mandu, actori pe care-i puteți regăsi și pe alte scene bucureștene.

Teatrul Evreiesc de Stat

Teatrul Evreiesc de Stat din Romania are o traditie de circa 130 de ani, inaugurata la 19 august 1876, la Iasi. La aproape 130 de ani de istorie, la mai bine de cinci decenii de activitate ca institutie de stat, ca singurul ansamblu de acest gen cu existenta neintrerupta, Teatrul Evreiesc de Stat din Bucuresti are un profil distinct, reprezentativ atat pentru miscarea teatrala din Romania, cat si pentru peisajul contemporan al artei scenice de limba idis.

 

Teatrul Portabil

Teatrul Portabil este o initiativa teatrala independenta, de nisa, nascuta ca un răspuns in fata unui sistem tot mai nepasator fata de arta si cultura. Teatrul Portabil isi propune sa reinvie gustul spectatorului fata de actul teatral autentic si sa promoveze arta teatrala, in special in acele medii defavorizate, lipsite de o educatie culturala. Este un teatru mic, de suflet, mobil si abil.

 

Ceainaria ARTea

Ceainaria ARTea
„Mai bine vorbe dulci la un ceai amarui, decat vorbe amare cu un ceai dulce”, ne invata un vechi proverb chinezesc. Noi i-am adaptat intelepciunea si va oferim un ceai delicios, intr-o atmosfera tihnita, la adapost de trepidatia orasului.Stati cu noi in acest loc dedicat taifasului si micilor surprize culturale de la subsol. La ARTea timpul ia o pauza de ceai. Sa-l ascultam cum toarce tolanit la picioarele noastre, ca un motan bland, sa mai ravnim la o ceasca fierbinte si-o prajiturica. Nu ne grabeste nimeni.

Teatrul Coquette

Teatrul Coquette

Dedicat teatrului independent, dar deschis si experimentelor și evenimentelor culturale diverse: expoziții de artă, concerte, performance-uri, cursuri și ateliere, Teatrul Coquette își propune să funcționeze ca platformă de întâlnire, comunicare și lansare pentru artiștii independenți.

Situat într-o clădire interbelică de pe Calea Călărași, spațiul păstrează ambianța unui teatru clasic, generosul hol de primire găzduind un pian, tablouri semnate de Daniel Divrician, marionete, scaune fanteziste și alte elemente abracadabrante. Toate aceste obiecte par a te întâmpina deja cu promisiunea dezvăluirii unor istorii și povești, insuflând locului intimitate și căldură.

 

Thecon

Misiunea noastra este sa intrecem nivelul asteptarilor clientilor prin livrarea de servicii de calitate si personalizarea nevoilor acestora, adaptate cerintelor pietei si ultimelor tehnologii în materie de Web Design, SEO, Adwords si Social Media.

 

 

 

 

Teatrul InDArt
Teatrul InDArtSe spune ca sala de teatru este locul unde te intalnesti cu tine. Sau uiti de tine.Locul unde emotiile se iau de mana si danseaza nebuneste, rasetele se dezlantuie iar inima se simte mai usoara. Am putea spune ca teatrul este un numar de magie. Pentru ca doar la teatru timpul sta in loc.
Alege-ti povestea, ia un loc si lasa-te condus… Teatrul InDArt se numara printre primele teatre independente deschise in Romania. Cu o experienta culturala de peste un deceniu, InDArt are un repertoriu generos de spectacole, organizeaza frecvent cursuri de teatru si canto pentru toate varstele, precum si un Festival de Teatru inedit, aflat la a treia editie, Teatru sub Luna.Anual, Teatrul InDArt recruteaza absolventi ai facultatilor de teatru din toata tara pentru a crea oportunitati intr-un peisaj artistic atat de competitiv.

Teatrul de pe Lipscani
Teatrul de pe lipscaniTeatrul de pe Lipscani este unul dintre cele mai tinere şi interesante teatre din Bucureşti. Fiind deschis în septembrie 2014, Teatrul de pe Lipscani este cel mai mare teatru independent din România, beneficiind de 3 săli: Sala Mare (500 locuri), Studio Muse (120 locuri) şi Sala Atelier (90 locuri). Una dintre misiunile Teatrului de pe Lipscani este să promoveze tinerii artişti de teatru (actori, regizori, scenografi). În plus, pe scena Sălii Mari, dar şi la Studio Muse, publicul se poate întâlni cu mari nume ale teatrului românesc: Horaţiu Mălăele, Adriana Trandafir, Magda Catone, Claudiu Bleonţ şi mulţi alţii. De asemenea, unul dintre proiectele de succes ale teatrului îl reprezintă şi secţiunea de spectacole pentru copii, care adună, deja, o dată la două weekenduri spectatori mari şi mici. Vă invităm, aşadar, la spectacolele noastre!

Teatrul de Pica
teatrul nostru Teatrul de Pica este una dintre cele mai tinere trupe de teatru. Şi la propriu şi la figurat. Membrii sunt actori tineri, aflaţi la început de carieră, plini de entuziasm, talentaţi şi dornici de a schimba faţa teatrului românesc. “Teatrul de Pica” îşi doreşte, prin producţiile sale, să transforme percepţia publicului asupra teatrului, în general. Spectacolele “Teatrului de Pica” sunt spectacole care se apropie de public, ridicându-l din nefericirea şi mizeria cotidiană. Iar artiştii noştri vă promit, la fiecare reprezentaţie, voie bună, relaxare, dar şi un mod de a învăţa să deveniţi oameni mai buni. Echipa “Teatrul de Pica”: Tadeus Mincă, Lavinia Alexandru, Sebastian Ghiţă, Tudor Sicomaş, Viorela Diac, Oana Burcescu, Adrian Rădulescu şi Corneliu Reu.

 

Bucurestiul Tinerilor

Fotografia postată de Dutu Paul.Viziunea noastră este o capitală în care tinerii își ating întregul potențial și participă activ la dezvoltarea societății, pornind de aici, misiunea noastră este aceea de a oferi tinerilor oportunități de dezvoltare personală și profesională.
Facebook Comments