Despre mine

Salutare prieten drag si bine ai venit pe blogul meu.
Iti multumesc ca te-ai oprit sa ne cunoastem si sper sa-ti placa ceea ce vei descoperi aici.

Paul Dutu este numele meu si m-am apucat de blogging in octombrie 2013, dupa ce in iunie terminasem un intership de 3 luni la o revista online pentru femei. Intership-ul respectiv mi-a demonstrat faptul ca in Romania zilelor noastre lucrurile/scrierile ce isi impun o anumita calitate inca au cautare si ca oamenii se intorc cu pasi mici dar siguri intr-un numar cat mai mare catre calitate si catre valorile adevarate.
Am ales sa scriu preponderent despre teatru si tot ceea ce implica arta frumosului dupa vizionarea spectacolului „XXL Fat Pig” de la Teatrul Act. La finalul piesei inima mea a inceput sa bata intr-un ritm diferit, mai alert, si am am simtit ca e de datoria mea sa indemn oamenii sa mearga sa traiasca aceleasi sentimente, emotii. Sunt de parere ca acesta este unul din modurile prin care pot participa la crearea altei lumi. O lume mai buna, mai calitativa.
Acestea fiind spuse, te invit sa ne bucuram impreuna de piese de teatru bune, evenimente de calitate, carti interesante, fotografie, muzica, filme si oameni frumosi.
Iar daca ceva de aici te imprezioneaza in vreun fel, da-le de stire si prietenilor tai folosind butoanele de „share” afisate sub fiecare articol.” ‘Cause sharing is caring!”

Iti multumec pentru vizita si iti doresc o zi senina.
Paul .

Facebook Comments Box

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.