Acasa

Punct si de la capat! Rebranding :) .

rebranding

Daca va numarati printre persoanele care intra cel putin ocazional pe aici, cu siguranta ati observat  o schimbare in ceea ce priveste interfata grafica a blogului.

Desi imi doream de mult timp o schimbare, m-am hotarat sa o pun in practica in momentul in care am primit un mail in care eram informat ca TheCon.ro Web Design Romania desfasoara campania de sustinere a bloggerilor. Cum sunt genul de persoana careia ii place sa lucreze in echipa, dupa ce le-am vizitat site-ul  am decis sunt cei alaturi de care imi pot pune in practica toate ideile de rebranding.   Si  am reusit !!! Cu o rabdare desavarsita , Lucian Ciurea, partea din TheCon cu care am colaborat a stiut sa-mi asculte dorintele si  sa vina cu solutii optime.

rebrandingCu adevarat psionata de ceea ce face, echipa TheCon a reusit sa ma ajute sa-mi pun in practica cele mai ambitioase planuri in  ceea ce priveste acest blog. Astfel, rebranding-ul fizic ( interfata noua, sigla sugestiva si asa mai departe) m-a ajutat sa fac un refesh la nivelul conceptual al blogului.  Pe langa recenziile de teatru, film, carti si interviuri, PaulDutu.eu are mai nou un calendar al evenimentelor menit sa aduca in prim-plan toate acele evenimentele care conteaza in cultura urbana a Bucurestiului. Fie ca vorbim de piese de teatru, lansari, concerte sau orice alt fel de eveniment de calitate care merita promovat. Iar concursurile vor  reveni si ele in curand, cu premii cel putin la fel de interesante ca si pana acum 🙂 .

Desi incarcata, perioada de rebranding a fost una foarte interesanta si mi-a demonstrat inca o data ca si in Romania se poate sa-ti tratezi colaboratorii/clientii cu respect, sa-i asculti cu atentie si sa vii in intampinarea lor cu solutii optime. Mie asta mi-a demonstrat TheCon, in special Lucian caruia ii multumesc pentru  sfaturi si intelegere 🙂 .

Pe curand,

Paul

Facebook Comments
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.