Acasa

22 Jump Street

Saptamana asta am cam dat teatrul pe filme. Unul dintre cele 3 filme pe care le-am vazut  este „22Jump Street”.

Filmul acesta l-am vazut la invitatia lui Emil Calinescu,caruia ii multumesc pe aceasta cale 🙂 .

„22 Jump Street – O alta adresa de pomina” este o continuare a celebrei comedii din 2012 „21 Jump Street – O adresa de pomina ” si ni-i aduce din nou in prim plan pe ofiterii Schmidt (Jonah Hill) şi Jenko (Channing Tatum). De aceasta data ei trebuie sa lucreze sub acoperire intr-un colegiu local.

22 jump street

22 Jump Street este o comedie grozava la care se rade mult. Cei doi ofiteri se comporta exact ca niste adolescenti, reusind sa intre in tot felul de incurcaturi. De asemenea soltiile pe care le gasesc sunt de-a dreptul hilare provocand hotote de ras.

Spre deosebire de 21 Jump Street, in 22 Jump Street cei doi ofiteri ajung sa faca ancheta separat.Jenko se integreaza intr-o fratie a colegiului, iar Schmidtz se alatura unui grup pasionat de arta. Un ofiter de politie pasionat de arta …deja ma pufneste rasul 🙂 . 

Din punctul meu de vedere este clar cea mai tare comedie pe care am vazut-o in ultima perioada si o recomand  tinerilor, cu precadere  liceenilor si  studentilor.  Si va recomand s-o vedeti in gasca . Asa efectul comediei va fi mult mai amplu.

La sfarsitul filmului vin si surprizele, se anunta urmatoarele misiuni ale celor doi ofiteri . Acestia vor avea in urmatoarele filme misiuni in scoala de  marina, in facultatea de medicina, ba chiar la scoala de preoti. Urmeaza deci , continuari pline de umor de cea mai buna calitate.

Regia: Phil Lord, Christopher Miller

Distributia: Channing Tatum, Jonah Hill, Ice Cube, Richard Grieco, Amber Stevens, Caroline Aaron

In cinematografele din Romania filmul ” 22 Jump Street” va rula incepand cu 13 iunie  fiind  distribuit de InterComFilm Distribution .

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.