Evenimente

Alege-ti povestea – Artists’ Social Night

„Traim in Romania …” si „vrem o tara ca afara”. Cel putin din punct de vedere cultural, Romania „este o tara ca afara”.  Asta si datorita faptului ca unii OAMENI refuza sa mai priveasca partea goala a paharului si prin ceea ce fac reusesc sa faca mai usor observabila partea plina.

Weekendul acesata atentia mea se indreapta catre „Asociatia Culturala InDArt„.

Pe 5 octombrie, începând cu ora 19:00, InDArt lansează seria de evenimente ce vor avea loc în cadrul proiectului „Alege-ti povestea”. Evenimentele vor fi găzduite săptămânal de Hangover Club.

Primul eveniment din aceasta serie – Artists’ Social Night– ii va aduce in prim plan pe Adriana Dumitru, Ioan M. Șerban, Cristi Martin. De partea muzicala se vor ocupa Cats on the roof . 

Alege-ti povestea - Artists' Social Night

Conceptul „Alege-ți povestea isi propune sa ne arate omul din spatele artistilor, facilitandu-ne accesul in spatiul creator al acestora.  In plus, din două în două săptămâni, în cadrul „Alege-ți povestea” vor fi  și o seară de Guitar Battle și una de Reciclare creativă.  Asadar arta si creativitate la un cel mai inalt nivel.

Cei trei invitati ai „Artists’ Social Night ” au cu siguranta cateva lucruri in comun. Creativitatea, dorinta de a rezliza lucruri si nu in ultimul rand deschiderea catre oameni .

Adriana Dumitru – omul din spatele beanbagshop.ro. Pentru ca si-a dorit mai mult decat niste fotolii para clasice si nu a gasit in Romania, Adriana a hotărât să le facă ea însăși. Despre proces și despre ea poate afla oricine e curios duminică, în Hangover.  Eu le-am testat deja  la City Forest la Concertul RunAway  si sunt foarte  confortabile. Abia astept sa aflu detalii.

Ioan M. Șerban – scriitor si blogger. A publicat o carte ce poate fi citită în orice direcție și are alte câteva aproape gata de start. Acum își împarte timpul între paginile cărților sale și dorința de a sparge cercul ermetic ce se închide în jurul oricărui scriitor. Il citesc cu interes de ceva vreme si abia astept sa-l cunosc personal.

Cristi Martin  – ” halatu’. Cat e halatu’?”. Da chiar el este si atunci cand nu este la TV sau pe scena, nu sta cu mainile in san. Creeaza. Iar creeatiile sale nu au nevoie de nicio prezentare pentru ca paharele pe care le picteaza sunt mai mult decat niste pahare pictate. Sunt opere de arta  pe care abia astept sa le vad de aproape si sa le aflu povestile. Pentru ca fiecare set este unicat si are o poveste unica.

Cats on the roof, în varianta acustică, va asigura ambianţa muzicală a serii. O trupa tânără, cu un apetit mare pentru a face muzică bună, nu sunt definiți de un singur gen de muzică, dar spun  povești, cu ajutorul stilurilor de muzică diversificate, jazz, pop, funk, country, pentru a bucura  inimile spectatorilor.

Personal abia astept sa cunosc oameni frumosi  si sa revad prieteni dragi! Cu siguranta va fi o seara de neuitat, la care va invit sa luati parte.

Hangover Club- Strada Selimbar , Nr.1 .

Intrarea e libera, dar nu gratis. Trebuie sa .. zamabiti frumos !:)

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.