Teatru

„Amanta perfecta” la Teatrul Rosu.

Cu siguranta fiecare dintre noi, barbatii, ne-am gandit cel putin o data la ideea de a avea amanta … amanta perfecta care sa nu ne faca probleme, sa nu sune, sa stea acolo  si sa ne astepte cuminte si iubitoare 🙂 … Mda stiu multi dintre voi veti spune ca asa ceva nu exista, dar eu va asigur ca nu aveti dreptate. „Amanta perfecta ” exista. Am vazut-o cu ochii mei la Teatrul Rosu , in Music Club pe la inceputul lunii aprilie.

amanta perfecta

 Piesa „Amanta perfecta”  este una din cele mai surprinzatoare comedii pe care le-am vazut in ultima vreme  si se incadreaza foarte bine in tiparul pierselor cu care ne-a obisnuit  Teatrul Rosu, redand intalnirea dintre sotia doctorului Claypool, doamna Margaret Claypool  si amnata sotului sau, o tanara perfecta din punct de vedere fizic in ciuda imensei pofte de mancare pe care o manifesta.

Pe langa comicul situatiei, intalnirea din sotie si amanta, la aceasta piesa este foarte interesant de urmarit  contrastul dintre cele doua, maturitatea si intelepciunea de care da dovada  sotia, pe langa impulsivitatea si modul  agresiv de a reactiona al amantei.

Un contrast foarte bine scos in evidenta de regizorul Stefan Zaharia, ce reuseste sa rezolve  „problema” intr-un fel in care personal nu m-as fi asteptat.

 Decorul este si  unul foarte bun si reuseste cu succes sa intregeasca tabloul unei astfel de intalniri.  Un decor realizat minutios  ce cofirma teoria  conform careia” detaliile fac diferenta„.

Piesa se va mai juca cu siguranta in perioada urmatoare asa ca daca aveti in plan sa mergeti sa vedeti o comedie interesanta, v-o recomand. Nu pentru actori, regizor, decor … pentru intreg pachetul 😉 .  Va recomand, de asemenea, s-o vedeti cu prietenii. Cu siguranta veti avea subiect de discutie  dupa 😉 .

Regia Stefan Zaharia. Cu Iulia Mitrache Costiniu, Luiza Cobori, Rucsandra Nelepcu.

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.