AcasaTeatru

Artist Talk- un altfel de spectacol!

16299407_1638155259544868_5618937633249185686_n

Unul din lucrurile pe care le-am invatat de cand am inceput sa merg la teatru este faptul ca dincolo de prezentarile piselor  in momentul  in care am  pasesc in sala de spectacol pot descoperi valente noi ale spectacolului  care nu de putine ori mi se par mai interesate decat cele din prezentare!

Fix asa s-a intamplat si saptamana trecuta cand am mers la ARCUB sa vad Artists Talk – un spectacol de Gianina Cărbunariu. Piesa  reprezinta din punctul meu de vedere o carte de vizita importanta pentru includerea teatrului romanesc  in contexul teatral contemporan pentru ca reuseste  sa antreneze artistul (indiferent de forma artistica prin care se exprima) in discutii si sa ni-l arate exact asa cum este el pozitionat in functie de diversi factori.  O radiografie  interesanta  a lumii artistice care ne supune atentiei 6 scene de discutie ce suprind artistul in diverse ipostaze, care mai de care mai interesante. O radiografie a lumii / lucrurilor care se intampla in spatele actului artistic.

Artist Talk este un proiect indraznet care ne arata ca in spatele artei se pot ascunde multe lucruri. Lucruri si intentii nu intotdeauna dintre cele mai bune dar care exista fie ca ne place  sau nu.

Artist Talk este spectacolul are m-a facut sa vad cu alti ochi lumea artistica. S-o privesc mult mai obiectiv, s-o inteleg si s-o percep altfel, mai realist.

Artist Talk este un spectacol care deschide ochi, minti si suflete! Un must see pentru orice iubitor de teatru!

Spectacolul se joaca in limbile engleza, romana si franceza (cu supratitrare in romana si engleza).

Artist Talk – un spectacol altfel  in regia Gianinei Crabunariu.

Cu: Ruxandra Maniu, Ilinca Manolache, Alexandru Potocean, Gabriel Rauta si Bogdan Zamfir.

Foto: Adi Bulboaca!

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.