Muzica

Beth Hart – din inima pentru inimi.

Daca am simtit vreodata existenta unei entitati divine si mai cu seama prezenta unei astfel de entitati, acest lucru s-a intamplat prin intermediul oamenilor pe care i-am cunoscut direct sau indirect; oameni cu care m-am intersectat de-a lungul timpului si care constient sau nu, m-au determinat/ajutat sa devin EU-ul de astazi.

Sentimentul acesta de binecuvantare l-am avut si marti seara ( pe 21.07.2015) cand, la Sala Palatului, pret de 2 ore si 40 de minute Beth Hart a decis sa darame bariera artist- fani si a sustinut un concert ales sa cante pentru prieteni. De la inima la inimi.

Beth Hart

3500 de inimi pe care Beth Hart cu o sinceritate si dedicare debordante a reusit sa le fac sa bata la unison.

3500 de suflete ce au vibrat la povestea de viata alui Beth Hart transpusa in muzica.

Pentru Beth Hart concertul din Romania a parut a fi mai degraba o intalnire cu niste prieteni vechi. Vizibil emotionata a coborat de pe scena, i-a imbratisat si, la cerere, le-a cantat o piesa ce nu se regasea in playlist-ul concertului si pe care nu o mai cantase de ani de zile  fara sa stea pe ganduri. Impresionant!

Beth Hart

La fel ca faptul ca dupa doua ore de cantat fara pauzasi de trecut si transmis stari emotionale de nedescris, bis-ul lui Beth a durat 40 de minute.  Rar mi-a fost dat sa vad  asemenea respect pe care un artist sa sa-l arate publicului.

Starea de bine pe care mi-a dat-o aceasta intalnire ( pentru ca asa cum spuneam,  am simtit ca a fost mai mult decat un concert; a fost o intalnire a unor oameni ce probabil aveau nevoie energia care a reusit sa se creeze in sala)m-a facut sa uit de problemele organizatorice ( o intarziere de 30 de minute si apoi o pauza de inca 20).

Asteptarea a meritat pe deplin iar acum dupa ce am avut placerea sa o ascult live, pus in aceeasi situatie, as astepta mult mai mult. Pentu ca MERITA !

Pentru tot ceea ce este (personal si profesional), ceea ce face, si pentru modul in care reuseste sa faca mii de inimi sa bata la unison, Beth Hart MERITA!  Merita pe deplin toate premiile pe care le-a castigat de-a lungul timpului si pe care cu siguranta le va castiga in continuare.

La fel cum noi, cei care am ales sa-i fim  alaturi la prima sa venire in Romania, meritam sa o ascultam. Nimic nu este intamplator. Fiecare artist isi are publicul pe care si-l merita. Respect!

Photo Credit: Mihaela Petre.

Video : Mau Video Editing https://www.youtube.com/channel/UCeWQAS3_9TbotlfWta2oDag

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.