Evenimente

Bootcamp de dezvoltare personala 4D!

O veche melodie de pe vremea cand exista Vama Veche  spunea :

„Viata este viteza,
Nu mai poti să te opresti,
Te strivesc cei din urma daca incetinesti.
Cineva sa opreasca invazia de biti,
Cineva sa ne faca din nou fericiti!”

Si oricat de trist pare, cam asa se intampla. Majoritatea omenilor traim  zilnic cu celeasi ritualuri, ne invartim practic in aceleasi cercuri refuzand din diverse motive sa facem ceva care sa ne scoata din cotidian.Si traim asa, cu o oarecare stare de nemultumire personala pana la momentul declick-ului; pana cand ceva se intamplaa cu noi/ in jurul nostru si realizam ca trebuie sa facem ceva mai mult pentru noi , ca trebuie sa ne depasim limitele.

Bootcamp-ul de Dezvoltare personala 4D

Pentru mine declick-ul l-a reprezentat intalnirea cu lumea teatrului si a blogging-ului. Dar nu m-am rezumat doar la asta.  Din dorinta de a-mi depasi limitele am inceput sa merg la workshop-uri de dezvoltare personala, workshop-uri de improvizatie si in tot felul de locuri in care sa fiu pus in situatii „limita”.   Am inceput sa nu ma mai gandesc la ce cred ceilalti si sa pun mai mult acccent pe ceea ce cred EU!

Printre mai multe cursuri la care am participat s-a numarat si cursul de  Actorie si Improvizatie pe care  regizorul Doina Ionescu   il organizeaza  in mod gratuit in fiecare Sambata, intre orele 16:00 – 18:00, in cadrul scolii de actorie QFeel.Mi s-a parut foarte interesant modul in care Doina reuseste sa scoata in evidenta creativitatea oamenilor, despre „Lectia de impro”povestindu-va aici.

Personal  sunt de parere ca dezvoltarea de bazeza pe creativitate, iar pentru aceasta  Scoala de  Teatru QFeel organizeaza in perioada 28-310 mai 2015 Bootcamp de dezvoltare personala 4D !

O vacanta altfel, pe parcursul careia, cei prezenti vor participa la Workshop-uri de Improvizatie, board&puzzle games, treasure hunt si nu in ultimul rand, seri cu foc de tabara si petreceri.
Un bootcamp in care tu esti in centrul atentiei.   Un  loc in care vei  invata  tehnici si metode de autodepasire; te vei deconecta de mediul stresant in care traiesti si  vei descoperi cat de benefic este sa iesi din zona de confort, simtind gustul succesului.

Unde ? La Pensiunea Coroana RegineiBran-Predelut, Jud. Brasov.

Cost ? 950 lei, insa daca te inscrii pana pe 22 mai si mentionezi faptul ca ai aflat despre acest bootcamp de pe  blogul pauldutu.eu, beneficiezi de 250 lei reducere, costul final fiind de 700lei.

Ce include? Costul acopera  transportul, cazarea (3 nopti), masa ( 3 mese/zi) , workshop-urile, si toate activitatile pe care le-am mentionat mai sus.

Acestea fiind spuse, daca ti-am starnit curiozitatea, ne vedem acolo 😉 .

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.