Locuri

Bucuresti …

 

Bucuresti nu e genul de oras care sa te lase indiferent, ci mai degraba genul acela care surprinde. Modul in care ne lasam surprinsi de acest oras tine, insa, de fiecare dintre noi. Mie, de exemplu, acum vreo 7 ani cand m-am mutat in Bucuresti, mi se parea un oras rece, si gol … un oras fara suflet. Insa cu timpul am invatat sa-l ascult,sa-i simt vibratia si energia. Astfel acest oras rece si gol a inceput usor, usor sa ma fascineze..  si continua sa o faca zilnic. Pentru ca am invatat sa-l iubesc cu bune si cu rele…  .

De ce iubesc,  orasul Bucuresti?  Pentru ca …Bucuresti ….reprezinta orasul in care am dat piept cu viata, orasul in care m-am maturizat si am devenit EU-ul  de astazi. Aici am simtit cu adevarat ce inseamna viata … aici am iubit pentru prima data fiind gata sa mi-o asum, aici am ras, am plans, am suferit. Aici am invatat sa o iau de la capt. Si am iubit din nou, cu lectia invatata.

Bucuresti - Oameni

Iubesc Bucurestiul pentru OAMENII frumosi pe care i-am intalnit aici. Pentru toate amintirile care ma leaga de ei si de locurile  in care am fost impreuna. Pentru oamenii TALENTATI pe care i-am intalnit aici, oameni care m-au invatat sa vad partea plina a paharului si care mi-au dat speranta ca in timp lucrurile se vor schimba in bine daca ne unim fortele! Schimbarea sta in mainile noastre!

Bucuresti - Cladiri

Iubesc Bucurestiul pentru cladirile superbe pe care le ascunde, pentru Centul Vechi, pentru batranul Cismigiu care imi stie  toate secretele si imi ofera imbratisari racoroase in serile de vara, cand, dupa vreo piesa de teatru care ma impresioneaza simt nevoia sa fiu doar eu cu mine… .

Bucuresti - Centru Vechi

Iubesc Bucurestiul deoarece cu fiecare an imi supune atentiei evenimente foarte interesante. Arta stradala, spectacole de teatru in aer liber, concerte, lansari de carte, filme si multe alte lucruri interesante.

Bucuresti, TE IUBESC!

Pentru intreaga galerie foto, dati click aici.

Sursa foto : Bucuresti Optimist 

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.