Teatru

Bullets Over Lipscani

Se spune ca printre cele mai grele meserii din lume sunt cele care implica lucrul cu oamenii. Dar, dupa parerea mea,  acestea sunt cele mai frumoase si aduc cea mai mare satisfactie. Intalnirea dintre un om si altul care in schimbul unei sume de bani isi ofera serviciile este intotdeauna o scena ce provoaca stari.

Bullets over lipscani   De o stare de bine am avut si eu parte pe  1 Mai, la Godot Cafe Teatru  cand am vazut piesa   „Bullets Over Lipscani”, ce aduce in prim plan exact ideea descrisa mai sus.

Detectivul Kaiser Lupowitz este angajat de o tanara studenta sa-l gaseasca pe … Dumnezeu.

Rezultatul? O comedie interesanta cu un umor fin, englezesc in stilul Woody Allen, in care Kaizer trebuie sa faca fata unor situatii foarte … interesante.

In incercarea sa de a rezolva cazul, detectivul Kaiser intalneste tot felul de personaje care de care mai interesant construite, ce au intoteaduna un as in maneca si reusesc sa intoarca situatiile in favoarea lor.

Bullets Over Lipscani este o piesa dinamica, ce are o crestere foarte frumoasa si reuseste sa suprinda pe intregul sau parcurs. Misterul ce graviteaza in jurul subiectului si intriga construita intr-un mod foarte inteligent,  reusesec sa tina spectatorii captivati.  Este genul de comedie inteliegenta ce reuseste in acelasi timp sa destinda dar si sa puna stimuleze neuronii spectatorilor 🙂 .

Faptul ca spectacolul este unul foarte reusit  il confirma si numeroasele premii pe care a reusit sa le stranga de-a lungul timpului:

Premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul National de Teatru Independent 2013 – Catalin Babliuc

Premiul pentru cel mai bun regizor la Maratonul Teatrului Independent 2012 – Eugen Gyemant

Premiul pentru cel mai bun actor la Maratonul Teatrului Independent 2012 – Catalin Babliuc

Bullets over Lipscani

Dupa texte de Woody Allen

Cu: Dan Radulescu, Smaranda Caragea si Catalin Babliuc

Scenografia: Iza Tartan

Afisul: Tudor Prodan

Regia: Eugen Gyemant.

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.