AcasaLocuri

Casa Pixie- casa emotiilor pozitive!

Cum pe 1 iulie a fost ziua de nastere a nepotului meu,  Filip, ieri dimineata ne-am strans  cu mic, cu mare  si am mers la Casa Pixie sa ne serbam 🙂 .

Casa Pixie este un loc dragut, din zona Sfean cel Mare, care a reusit sa ma cucereasca din prima.

Este genul acela de loc unde energia pozitiva se simte din primele momente. 

casa pixie

Asa am simtit eu … inca de la poarta din momentul in care am fost intampinati de spriridusul de serviciu 🙂 .

Apoi m-au impresionat deschiderea si prietenia celor de acolo, atentia la detalii,  abordarea si implicarea de care au dat dovada. Ma-nclin! Este relaxant sa mergi la petrecerea ta ca si cand ai fi fost invitat, stiind ca altcineva se ocupa la  modul profesionist de toate detaliile.

Este impresionant sa gasesti in mijlocul orasului o mana de oameni atat de aplecati catre natura, care  incearca prin ceea ce fac sa transmita dragoastea  fata de natura si altor oameni.

Stiu  ca inainte de toate locul acesta, ca toate de altfel,este un bussines insa mi se pare fain ca prin ceea ce fac reusesc sa darame zidul client- afacere.

Iar vestea buna este ca la Casa Pixie nu se organizeaza doar evenimente pentru copii. Cei de acolo sunt foarte deschisi si receptivi la idei  noi asa ca ii puteti contacta si pentru altfel/alt gen  de evenimente.

 Zana Vremii bune   a tinut cu noi asa ca ne-am distrat in  Gradina de Vara, o oaza de relaxare cu hamace, groapa de nisip si mult verde insa,   pe langa  gradina superba, in meterie de spatii,Casa Pixie include:

  • Salonul Magic care poarta acest nume pentru ca deseori se transforma in diferite locuri din povesti, pentru ca are un dulap fermecat in care te poti deghiza in cine vrei tu si chiar o scena pe care sa-ti exersezi talentele.

  • Shh-Room-ul, o camera vesel pictata, plina cu jucarii pe cat se poate din materiale naturale si potrivite mai multor varste, carti cu povesti minunate si chiar un calut pe nume „Codrut”.

  • Camera Secreta in care nici un om mare nu a reusit sa ajunga vreodata.

  • Salonul Oamenilor Mari unde parintii servesc gustari si licori delicioase si in care se pot delecta cu una din cartile din biblioteca Pixie.

  • Salonul Micilor Mancaciosi in care credem ca va puteti imagina ce se intampla.

Galeria foto aici.Tema aleasa a fost Lego 😉  dar am inteles ca au si altele.

Facebook Comments
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.