Carti

Ce ne spunem cand nu ne vorbim ?

ce-ne-spunem-780x384

…si tacerea-i  un raspuns … 

dar totusi , „Ce ne spunem cand nu ne vorbim?” 

 Se spune ca in dragoste nu conteaza distanta. Nici varsta, si nici cuvintele. Conteaza ca sufletele implicate sa rezoneze cu adevarat. Daca se intampla asta,  nimic altceva nu mai conteaza …

 Si totusi, „Ce ne spunem atunci cand nu ne vorbim?”. De-a lungul timpului, probabil foarte multi oameni si-au pus aceasta intrebare, insa  Chris  Simion a avut curajul sa  faca public raspunsul sau prin romanul „Ce ne spunem cand nu ne vorbim„.

In cartea sa, Chris Simion spune, cu o sinceritatea uimitoare, povestea a doi oameni …  O Floarea a Soarelui si un Zmeu  Albastru, ce se iubesc dincolo de orice ratiune umana. Si cum aceastia reusesc sa rezoneze in ciuda a tot. Unori chiar si in ciuda faptelor lor.

 Intr-un plan secundar, „Ce ne spunem cand nu ne vorbim”  ne propune un moment de sinceritate individuala. Asta pentru a putea intelege sinceritatea in doi.

Pentru ca totul este ca intr-un lant.

sinceritatea individuala – sinceritatea in doi – DOI – sinceritate in doi – sinceritate individuala

Daca o veriga din acest lant lipseste, totul se duce de rapa , cei DOI devenind doi – doi oameni care stau impreuna, dar care simt separat.

Cartea reda foarte bine intrebarile si framantarile celor doi protagonisti punand foarte mare accent pe trairile interioare ale acestora.

Desi mesajele motivationale sunt puternice si numeroase, romanul „Ce ne spunem cand nu ne vorbim” nu este sufocat de acestea. Chris Simion a reusit sa le integreze foarte bine in subiectul cartii, rezultatul final fiind unul foarte interesant.

Titlu: Ce ne spunem când nu ne vorbim
Autor:Chris Simion
Editura:Trei
Anul aparitiei:2011
Nr de paigini:256

Sursa foto : http://www.evantaiulmemoriei.ro/

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.