AcasaTeatru

„Cinci ore cu Mario” la Unteatru!

marioMario … Cinci ore cu Mario. Ultimele cinci. Ultima strigare la sinceritate.La intrebari interioare, trairi, sentimente, remuscari si regrete. Viata. Da, poate „viata” descrie cel mai bine spectacolul „Cinci ore cu Mario”pe care l-am vazut joi seara la Unteatru.

Viata sub toate aspectele ei – bucurie, tristete, fericire, durere, implinire, neimplinire…frustrare.

Toate redate cu o sinceritate umitoare de Florina Gleznea– actrita care reuseste sa ma imprezioneze mai mult cu fiecare spectacol in care o vad jucand.

mario

„Cinci ore cu Mario” este o comedie amara in care rasul se impleteste foarte bine cu plansul. Un spectacol al cautarii, care musteste de sensuri… .

Ca de fiecare data, Mariana Camarsan reuseste sa dea o  crestere foarte frumoasa piesei.

Iar emotia … emotia vine cand te astepti mai putin si creste in intensitate o data cu desfasurarea actiunii.   Dupa parerea mea, emotia face din acest  spectacol unul foarte bun. De asta imi plac one woman/man show-urile. In cazul acestor spectacole emotia se simte la alta intensitate… este  impresionant sa simti cum omul din fata ta, care joaca la mai putin de 1 m distanta  isi sprijina privirea / tririle pe tine ca si spectator. Pe mine asta ma face sa ma simt parte din spectacol, sa fiu acolo trup si suflet.

Florinei Gleznea ii reuseste, de fiecare data,  foarte bine acest joc cu publicul, aceasta interactiune la nivel emotional.  Acesta este unul din motivele pentru care, in ultima perioada, am inceput sa o  urmaresc mai atent pe Florina si sa fiu prezent la fiecare spectacol de-al ei.

Daca nu ati vazut-o inca, TREBUIE sa mergeti s-o vedeti jucand si in „Cui i-e frica de Virginia Woolf”,  un spectacol foarte bun  regizat tot de Mariana Camarasan.

Despre „Cui i-e frica de Virginia Woolf” am scris aici.

Cinci ore cu Mario

“…razi, razi… plingi, razi, plangi.. razi, razi, razi… un spectacol dedicat marilor iubiri…”

CINCI ORE CU MARIO de Miguel Delibes
Regia: Mariana Camarasan
Distributia: Florina Gleznea
Durata spectacolului: 1h20 min

Director de proiect: Ioana Moldovan

Foto: unteatru.ro

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.