AcasaTeatru

„ Combină-te la teatru!” – o campanie a Teatrului Excelsior!

CLT

În luna februarie, Teatrul Excelsior desfășoară o campanie adresată tuturor celor care doresc să-și surprindă perechea cu un cadou inedit – o invitație de a viziona în doi câteva dintre cele mai bune spectacole din repertoriul teatrului.

Oferta include patru producții programate în zilele de 12, 13, 14 și 16 februarie 2017: iHamlet – 12 februarie, #TEENSPIRIT – 13 februarie, The History Boys. Povești cu parfum de liceu – 14 februarie și #EMOJIPLAY – 16 februarie.

Astfel, la achiziționarea unui bilet la unul dintre cele patru spectacole, al doilea bilet este gratuit, cu condiția ca acesta să fie dedicat persoanei iubite.

Povești cu parfum de liceu, istorii din viața personală mixate cu ficțiuni, personaje clasice reinventate într-un limbaj multimedia, oameni și emojis care se întâlnesc în pași de dans – toate acestea pot fi descoperite în cele patru spectacole programate în perioada 12 – 16 februarie 2017.

*Ofertă valabilă doar cu rezervare în prealabil:
e-mail: organizare@teatrul-excelsior.ro
telefon: +4021 31 59 736

iHamlet – un Hamlet al generației Z (duminică, 12 februarie, ora 19.00)
H, un adolescent de 16 ani, transformă  lumea într-o rețea fabuloasă de gânduri și imagini pe care le poate modela cum vrea el. Universul său subiectiv este reflectat la superlativ, prin proiecțiile video, noile tehnologii și realitatea virtuală utilizate în spectacol pentru a construi o experiență senzorială intensă. Bazat pe un text nou inspirat din personajul Hamlet, iHamlet este un spectacol de teatru hi-tech, ilustrat ca un eseu audiovizual care vorbește despre inadaptare, refuzul de a se conforma realității și despre conflictul dintre generații.

Preţul unui bilet este de 30 lei.

#TeenSpirit – un spectacol #colectiv (luni, 13 februarie, ora 19.00)
Este un spectacol nepoliticos despre prima iubire, despre relaţia cu părinţii, despre raportul cu şcoala, despre visurile şi dorinţele unei generaţii, care explodează într-un spectacol altfel, un spectacol viu, surprinzător de direct, în care povestea personală a creatorilor lui (23 de actori foarte tineri) depășește ficțiunea poveștilor clasice.

Preţul unui bilet este de 30 lei.

The History Boys. Povești cu parfum de liceu (marți, 14 februarie, ora 16.00). Spectacolul este urmat de o discuție cu actorii.
Un spectacol cu tineri, pentru tineri. Anarhia vârstei, intrigile de cancelarie, relaţiile elevi-profesori sunt suprinse în această comedie de succes despre cei mai frumoși ani. Acţiunea se desfăşoară la Cutlers’ Grammer School, într-un colegiu tradiţional de băieţi din Sheffield, Nordul Angliei. The History Boys. Poveşti cu parfum de liceu nu este numai un spectacol despre istorie, ci unul menit să facă istorie!

Preţul unui bilet este de 24 lei.

#EMOJIPLAY –  emojis și emoții în mișcare (joi, 16 februarie, ora 19.00)
Un spectacol în care limbajele de ieri și de azi se ciocnesc într-o combinație surprinzătoare de teatru, dans și video proiecții video 3D. Realizatorul spectacolului, Gigi Căciuleanu, spune că spectacolul acesta s-ar putea intitula şi „Do You Speak Emoji?” – o întrebare pe care şi-o pune din în ce mai multă lume și la care răspund cei mai tineri locuitori ai planetei.

Preţul unui bilet este de 30 lei.

Detalii despre spectacole, pe website-ul Teatrului Excelsior: http://www.teatrul-excelsior.ro/

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.