Teatru

Concurs – „Crima la Howard Johnson”- Teatrul Rosu

LATER EDIT: Avem si castigarorii acestui concurs. Acestia sunt : Alex Panait, Ioniche Daniela Iuliana, Bogdan Aldea, Neagu Daniel , Adriana- Elena Dobre. Felicitari. Ati castigat cate o invitatie simpla la piesa “Crima la Howard Johnson” ce se va juca duminica 15.06.2014 la Teatrul Rosu in Music Club. Invitatiile se vor ridica maine seara la intrarea in Music Club.

Asa cum v-am obisnuit deja, saptamanal va provoc la concurs.  Saptamana aceasta, impreuna cu prietenii de la Teatrul Rosu, va ofer 5 invitatii simple pentru spectacolul „Crima la Howard Johnson” ce se va juca duminica 15 iunie 2014 la ora 20:00  in Music Club.

Howard Johnson

Piesa „Crima la Howard Johnson” a avut premiera luna trecuta tot la Teatrul Rosu, in Music Club.

Regulamentul de participare la concurs este urmatorul :

– like la paginile de facebook Teatrul Rosu si PaulDutu.eu;

-share la acest articol;

-raspuns la intrebarea concursului.

În cazul în care răspunsul nu se dă folosind cont de Facebook, vă rog să menționați în comentariul respectiv care este contul cu care ați îndeplinit primele două condiții. Câștigătorii vor fi anunțați atât în acest articol, cât și pe Facebook.

Intrebarea este urmatoarea:

Cum se numeste actorul care apare in comedia  „Crima la Howard Johnson” si care a regizat o alta comedie  de succes marca Teatrul Rosu – „Sot de vanzare „?

Concursul se va incheia sambata seara la ora 22:00 !

Succes!

 

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

9 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.