AcasaTeatru

Concurs: Regatul fermecat!

In urma cu ceva vreme, va anunatam ca Teatru la Cinema se intoarce din aceasta toamna la  Cinema City din AFI Palace Cotroceni. Cu aceesi ocazie anutam ca  urmeaza sa desfasor o serie de concursuri avand drept premii invitatii la spectacolele Teatru la cinema.

regatul fermecat
Sambata 14 noiembrie 2015, de la ora 11:00, Teatru la Cinema va ofera, sansa de a pasi in regatul fermecat.  Un regat in care o imparateasa cu aspiratii inalte isi educa fiica dupa cele mai inalte standarde ale vremii, dar o vrajitoare ii prezice ca aceasta se va casatori cu un simplu soldat. Morala povestii este ca nu contează nici banii, nici hainele omului, nici rangul, ci faptele bune si frumoase.

Spectacolul este recomandat copiilor cu varsta intre 3 – 7 ani.

Distributie: Anca Manolescu, Andrei Stehan.

Pentru asta exista doua posibilitati:

Fie iti rezervi biletele acum la telefon 0310051620 sau online pe www.teatrulacinema.ro, fie  participi la concursul pe care il organizez cu sprijinul Teatru la Cinema.

Asadar, CONCURS!!!

PaulDutu.eu va ofera 1 invitatie tripla  la spectacolul „Regatul Fermecat”, ce va avea loc sambata 14 noiembrie 2015, de la ora 11:00 la Cinema City  din Afi Palace Cotroceni.

REGULAMENT :
–  distribuie acest articol pe una din paginile tale personale de Facebook , Twitter , etc.  Asigurat-te ca postare este publica si ca o poate vedea origine ( chiar daca nu e in lista ta de prieteni) ;
– lasa un comentariu acestui articol prin care sa iti anunti participarea la concurs.

Castigatorul vor fi alesi cu ajutorul platformei random.org si vor fi anuntati miecuri 11 noiembrie 2015 ora 22:00 printr-un comentariu la aceast articol.Succes!!!

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

10 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.