AcasaCarti

#Confuz – Alex Andronic

Saptamana trecuta, pe 18 mai exact, a avut loc la BackYard Garden & Pub  lansarea cartii  #Confuz – Alex Andronic.

Desi mi-as fi dorit nu am ajuns la BackYard la momentul lansarii cartii, insa m-am tinut de capul lui Alex  si am reusit sapun repede mana  pe carte.

Si am deschis-o … pe prima pagina:

Daca crezi ca esti pregatit, incearca sa intorci pagina.

Finut!

Mi-a spus cineva ca filele cartilor pot fi  foarte sensibile.

Undeva, pe orizontul lor, se astern bucati de suflet.

Incearca sa nu calci pe ele.

🙂

…si m-a cucerit 🙂 !

Dincolo de faptul ca trateaza un subiect considerat inca de multi ca fiind un subiect tabu – bisexualitatea si de faptul ca este o carte in care se foloseste un limbaj liber si se injura mult,  #Confuz – Alex Andronic este o carte misto!  Este o carte  sincera care spune  lucrurilor pe nume, fara ocolisuri.

#confuz - Alex AndronicEste o carte la a carei lecturare puteti simti energia, tineretea, lipsa exeprientei de viata si maturizarea personajului.

Un amalgam de trairi, sentimente … viata.

Un tanar care traieste, greseste, isi asuma greslile si incearca sa le repare, dar face alte …c-asa-i in viata!

Un tanar care, inainte de toate, isi asculta inima …. iar asta-i atat de rar astazi!

Dincolo de mărturisire – pe care o s-o simți în acele pasaje scrise cu delicatețe, cu pietate aproape – #confuz mai e ceva. E un pamflet. E o satiră. E o oglindă cu lupă și cu valuri în care se reflectă, uriaș și diform, stereotipurile. Minciunile pe care ni le spunem, aplaudați de societate. – Laura Nureldin, despre #confuz.(continuarea articolului aici)

#Confuz este o provocare pentru fiecare “eu” incapabil să se vadă în oglinda realității proprii. Ce m-a fascinat este modul în care personajele se descoperă şi redefinesc, renăscând din bucăți ale sufletului lor, pentru că…
”de fapt, iadul e aici… Iadul se manifestă exact în momente de genul, când sufletul îţi este necrozat de durere şi neputinţă…” – Oana Stoinu, despre #confuz.

Si acum daca v-am starnit interesul, aflati ca aceasta carte nu se gaseste in librarii. O puteti comanda pe facebook, prin mesaj privat  catre  Alex Andronic sau #Confuz.

 Foto & preluari : Facebook #Confuz !
Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.