Acasa

De veghe in lanul de … ocara!

Noi, oamenii suntem  intr-o continua stare de veghe. Unii in lanul de secara iar altii in cel de …ocara 🙂 .  Daca   prin liceu m-am prins cum sta treaba cu lanul de secara  din romanul lui J.D Salinger, acum vreo cateva saptamani viata mi-a aratat reversul medaliei si am ajuns sa ma dumiresc cum e sa stai „de veghe in lanul de ocara”.

De veghe

Sa stai de veghe in lanul de ocara este o experienta fascinanta. Realista si dura dar fascinanta.

Simplitatea cu care este spusa povestea,  incarcatura emotionala pe care reusesc sa o trasmita Alex si Misa si gustul amarui  al piesei fac ca  „De veghe in lanul de ocara”  sa fie mai mult decat o comedie foarte buna.

Veghea din lanul de ocara te poarta la exatreme. Incepi prin a rade copios si termini prin a avea cu totul alte trairi interioare. Alex si Misa se joaca  foarte natural cu personajele lor si creeaza o legatura foarte puternica cu publicul.   Desi nu este o piesa in care sa se interactioneze  cu spectatorii, cei doi, reusesc sa-i   stranga  in jurul lor si sa-i faca parte din poveste. Dintr-o data uiti ca esti spectactor si pret de o oara – o ora si jumatate cat  dureaza piesa  devi prietenul celor doi. Razi cu ei, razi de intamplarile lori si suferi la fiecare nereusita. Pentru ca da, in lanul de ocara lucrurile nu merg intotdeauna asa cum ar trebui.

„De veghe in lanul de ocara” este o comedie strong, 10 % amaruie, despre independenta si lupta. Despre viata,  despre tineri si despre dorinta acestora de a reusi sa-si duca la implinire visurile.

Daca v-am starnit interesaul aflati ca se joaca  frecvent la Godot Sub Scena.

„De veghe in lanul de ocara”

Text si regie: Misa Serban si Alex Unguru

Despre pieasa a scris si Daniea Bojinca.

Foto: Facebook. Galeria foto completa aici.

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.