Teatru

Dragoste si … capsuni!

In stagiunea de toamna care tocmai si-a luat startul Teatrul Rosu ne-a pregatit foarte multe surprize ! Saptamana trecuta ne-a prezentat cel mai nou spectacol regizat de Marius Gilea –Dragoste si capsuni„. 

„Dragoste si capsuni”  este o comedie foarte interesanta despre versatilitatea umana  aratandu-ne modul in care oamenii sunt capabili sa-si schimbe comportamentul si modul de abordare in functie de persoana cu care interactioneaza.

De-a lungul timpului am vazut cateva  dintre comediile pe care le-a regizat cu succes Marius Gilea. Prin temele abordate si modul in care au fost puse in scena toatea acestea au reusit sa fie mai mult decat simple comdii care sa ma faca sa rad.  De la piesele lui Marius am plecat intotdeauna pus pe ganduri .. am plecat intotdeauna cu o lectie invatata .

Asa s-a intamplat si de aceasta data cand cei doi actori, tineri si frumosi, Ana Odagiu si Alex Zob s-au supus unor situatii interesante din punctul meu de vedere.

Fara a fi vulgara in vreun fel, „Dragoste  si capsuni” vorbeste despre sex si despre importanta lui. Despre legatura dintre sex si dragoste. Despre nuantele pe care  sexul si dragostea le capata atunci cand sunt traite impreuna sau separat.

Un alt lucru care mi-a placut la acest spectacol a fost ideea de a folosi momente de coregrafie la inceputul si finalul spectacolului.  Acestea au  reusit  sa sublinieze ideea „de doi„. Pentru ca „in doi” totul capata un alt sens. Fie ca vorbim despre dans sau dragoste, sex sau relatii interumane. Dar vorbim de doi care sunt cu adevarat acolo, nu doar prin prezenta fizica. Ana si Alex au inteles foarte bine lucrul acesta si au intrat foarte bine in pielea personajelor pe care le-au interpretat.

Dat fiind succesul pe care l-a avut, piesa se va mai juca cu siguranta la Teatrul Rosu in Music Club.

Pana atunci, va doresc sa aveti parte de dragoste. „De dragoste  si … capsuni„.

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

2 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.