Teatru

Drama Pasiunii – Teatrul InDArt

Creativitatea este una din calitatile pe care le apreciez cel mai mult la oamenii din jurul meu . De cand ma „invart” printr-ale teatrului  independent din Bucuresti am cunoscut foarte mult oameni creativi, oameni care ma surprind la fiecare piesa pentru ca reusesc sa se reinventeze de  fiecare data si sa scoata la lumina o alta latura a lor.

Miercuri seara pe 29 aprilie , la Teatrul Mignon, Catalin Stelian a demonstrat ca nu este numai un actor care se reinventeaza cu fiecare piesa ci si un regizor foarte inspirat si curajos, reusind sa puna in scena intr-un mod foarte original si interesant  spectacolul „Drama Pasiunii”, o  comedie desavarsita  in care pasiunea din teatru da piept cu viata reala.

Drama Pasiunii

O comedie ce are toate ingredientele unui spectacol de succes: este dinamica, actuala si  reala  reusind sa surprinda lumea teatrului asa cum este ea; cu intrigi, iubiri, gelozii, amenintari si pasiune.

Piesa face o comparatie foarte interesanta intre cum ar trebui sa se intample anumite lucruri, cum se intampla de fapt si cum la percep cei din jur . O comparatie pe care Catalin Stelian a gandit-o in cele mai mici detalii si pe care a redat-o  foarte bine.

Placut impresionat am fost si  de  actorii care  au jucat alatauri de Catalin in piesa. Au  reusit roluri foarte, foarte bune. Nu e prima data cand i-am vazut  pe scena, insa mi se pare ca acum  au reusit sa se joace foarte mult  cu rolurile si au facut-o foarte bine. Au fost liberi , degajati, relaxati si aceleasi sentimente le-au transmis si publicului 😉 .

Distribuția: Adelina Mihalcea, Sivia Gagu, Cristina Diaconescu, Alin Brancu, Emanuel Bighe, Catalin Stelian.
Regia: Catalin Stelian
Spectacolul este o productie INDART!

Foto : Miha Mandru.

Se va mai juca la Teatrul Rosu, in Music Club , pe 21 mai de la ora 20:00!

Va recomand sa va faceti rezervari din timp intrucat ultimele 3 reprezentatii ale  pieselor produse de InDArt au fost sold out.

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.