Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Îmblânzirea scorpiei #MyKate

ianuarie 19 @ 7:00 pm - 8:20 pm

50LEI

Kate și Petrucchio – războiul sexelor – o comedie cu final multașteptat!

O îmblânzire a scorpiei pentru 2023, o mare poveste de dragoste care unește lumea lui Shakespeare cu lumea noastră de azi.

Dorința de a iubi și de a fi iubit există în fiecare dintre noi, iar felul în care spectacolul Îmblânzirea scorpiei #MyKate ne-o induce este unic. Dragostea a fost și este pentru cei puternici și curajoși, iar aici avem caractere puternice, insolite și extrem de empatice.

Minunata Kate, afurisita Kate, cu toate că e atrasă de Petrucchio, și-a închis porțile sufletului, nu mai crede că i se poate întâmpla acea iubire absolută, puternică și regeneratoare, după care tânjim cu toții. „N-ai făcut nici drumul jumătate ca că-mi pătrunzi în suflet”, îi spune ea. Dar Petrucchio intuiește rănile și frustrările care au făcut-o pe Katarina să-și pună platoșele durității și să-și cultive agresivitatea împotriva bărbaților. Etapele „îmblânzirii” vor genera momente extraordinare ce vor culmina cu marea cădere a măștilor Katarinei și cu izbucnirea iubirii în forma ei ideală, de izvor al vieții. O sărbătoare shakespeariană, pentru noi toți.

Spectacolul este produs de Asociația Teatrul Proxim.

 Din distribuție fac parte actorii: Patricia Ionescu (Katarina) și Mihai Nițu (Petrucchio), scenariul, după William Shakespeare lui Radu Aldulescu, regia artistică și ilustrația muzicală Alina Hiristea, video edit și mapping Iulia Pană

Biletele pot fi cumpărate online prin www.iabilet.rowww.eventim.ro/rowww.kompostor.rowww.blt.rowww.mystage.ro  bilete.ro și pe eventbook.ro

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro   www.teatrulcoquette.ro

Facebook Comments Box

Detalii

Dată:
ianuarie 19
Oră:
7:00 pm - 8:20 pm
Cost:
50LEI
Eveniment Category:

Organizator

Teatrul Coquette
Telefon:
0754990017
Email:
acasa@teatrulcoquette.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Teatrul Coquette
Str. Calea Calarasi, Nr 94
Bucuresti, Sector 3 România
+ Hartă Google
Telefon:
0754990017
Vezi site-ul web Loc de desfășurare