Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Legenda lui Martie

martie 18 @ 11:00 am - 12:00 pm

40LEI

Spectacolul este inspirat de o frumoasă legendă românească din nordul țării, care spune că lunile anului s-au înțeles ca fiecare să stea pe cer până când Soarele va fi răsărit de 30 de ori. Un spectacol cu și despre tradițiile și folclorul românesc.

Martie era un unchieș plin de el, cusurgiu și grăbit. Dornic să fie „Martie în post” îl gonește pe Februarie mai devreme și dorește a sta pe cer numai el. De aceea, Martie le are pe toate – soare, zăpadă, vreme blândă și vreme aprigă și le folosește după bunul lui plac. Mândru nevoie mare de isprăvile sale, coboară pe Pământ ca să vadă cât e de iubit de cei de acolo. În călătoria lui se întâlnește cu ființe mitice precum Crăiasa Florilor, Nea Omăt și Baba Dochia. Martie nu prea știe cum să se facă plăcut de cei pe care-i întâlnește și de cele mai multe ori stârnește conflicte din cauza capriciilor sale.

Singura care reușește să-l facă pe Martie să fie mai blând atât cu natura cât și cu fratele Aprilie este Baba Dochia care prin înțelepciunea-i binecunoscută izbutește să facă pace între cei doi.

Distribuția: Mihai Căpățînă, Gabriel Costan și Ruxandra Bălașu

Regia: Ruxandra Bălașu

Biletele pot fi cumpărate online prin www.iabilet.rowww.eventim.ro/rowww.kompostor.rowww.blt.rowww.mystage.ro  bilete.ro și pe eventbook.ro

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro       www.teatrulcoquette.ro

 

Facebook Comments Box

Detalii

Dată:
martie 18
Oră:
11:00 am - 12:00 pm
Cost:
40LEI
Eveniment Category:

Organizator

Teatrul Coquette
Telefon:
0754990017
Email:
acasa@teatrulcoquette.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Teatrul Coquette
Str. Calea Calarasi, Nr 94
Bucuresti, Sector 3 România
+ Hartă Google
Telefon:
0754990017
Vezi site-ul web Loc de desfășurare