Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte,” după Petre Ispirescu

februarie 19 @ 11:00 am - 12:30 pm

50LEI

Piesa de teatru „Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte” își dorește să poarte publicul de toate vârstele pe tărâmurile fantastice ale basmului românesc, în care Făt Frumos pornește să găsească ceea ce niciun muritor nu a găsit vreodată – tinerețe și viață nesfârșită. În această călătorie va fi însoțit de un prieten năzdrăvan, de nedespărțit: Calul fermecat și înaripat.

 

Căutarea lui îl poartă pe meleaguri fantastice, în aventuri uluitoare în care va întâlni personaje mitice (Gheonoaia cu două capete, Zâna, Unchieșul cel Bătrân) pe care le înfrânge sau pe care le îndrăgește. Călătoria lui durează sute de ani, care trec ca o clipită. Eroul nostru reușește să biruiască orice, mai puțin dorul! Întors pe tărâmul omenesc, el descoperă că nimic nu poate să îi ostoiască dorul, căci totul s-a schimbat în lipsa lui. Totul, dar mai ales el!

 

Din distribuție fac parte actorii: Olga Delia Mateescu, Ruxandra Bălașu, Ioan Andrei Ionescu și Alexandru Făiniși, regia este semnată de Constantin Andrei Ionescu.

Dramatizarea de Olga Delia Mateescu

 

Rezervări la: 0754 990 017 și pe rezervari@teatrulcoquette.ro www.teatrulcoquette.ro
Biletele pot fi cumpărate online prin www.iabilet.rowww.eventim.ro/rowww.kompostor.rowww.blt.rowww.mystage.ro bilete.ro și pe eventbook.ro

 

 

Facebook Comments Box

Detalii

Dată:
februarie 19
Oră:
11:00 am - 12:30 pm
Cost:
50LEI
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

Teatrul Coquette
Str. Calea Calarasi, Nr 94
Bucuresti, Sector 3 România
Telefon:
0754990017
Vezi site-ul web Loc de desfășurare

Organizator

Teatrul Coquette
Telefon:
0754990017
Email:
acasa@teatrulcoquette.ro
Vezi site-ul web Organizator