Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Teatru: Butoiul cu fericire!

mai 10, 2017 @ 7:30 pm - 8:45 pm

30Lei

Butoiul cu fericireButoiul cu fericire povestește întâlnirea dintre doi oameni complet diferiți și aparent incompatibili. Ea, Sanda, o chelneriță trăsnită și amuzantă, care ia totul în glumă, deși nu are o viață prea roz. E trecută de prima tinerețe, are cazier, a văzut multe la viața ei, trăiește într-un oraș minier, obscur, are un bărbat gelos și singura perspectivă e să participe la Vocea Romaniei, unde să își spună povestea.

El este un profesor universitar, matematician, statistician, scorțos, și narcoleptic. Consideră că totul în viață poate fi calculat. Ajunge în barul de mâna a doua în care lucrează Sanda, momit de o studentă blondă, care seamană izbitor cu Marilyn Monroe și de care el este foarte atras. În ciuda tuturor calculelor lui, profesorul face o criză de față cu Sanda și zidul de scorțoșenie se dărâmă. Între profesor și chelneriță se creează o relație ciudată de prietenie, bazată pe o sinceritate câteodată amuzantă, alteori dureroasă. Cei doi trec împreună printr-un carusel de stări și emoții.

În rolurile principale: Magda Catone și Tiberiu Păun

Scenariu și regie: Ivona Boitan
Scenografie: Ileana Zirra
Sound design: Iulian Olteanu

Biletele au fost puse în vânzare la casa de bilete ARCUB (Str. Lipscani 84-90, deschisă marți-vineri 15:00 -20:00, sâmbătă și duminică – cu două ore înainte de spectacol).

Facebook Comments Box

Detalii

Dată:
mai 10, 2017
Oră:
7:30 pm - 8:45 pm
Cost:
30Lei
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti
Str. Lipscani nr. 84 – 90
Bucuresti, Sector 3 030037 România
+ Hartă Google
Telefon:
021.795.36.02/03
Vezi site-ul web Loc de desfășurare

Organizator

ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti
Telefon:
021.795.36.02/03
Email:
secretariat@arcub.ro
Vezi site-ul web Organizator