Teatru

Concurs „Fat Frumos … din Ferentari”

LATER EDIT : Castigatoarele concursului sunt: Anca Ionescu, Cristina Nita si Iuliana Daniela Ioniche. Felicitari ! Ati castigat cate o invitatie simpla la piesa „Fat Frumos din Ferentari” ce se va juca joi 24 iulie 2014 la BackYard Garden&Pub: str. Popa Nan, nr. 5. 

Invitatiile se vor ridica de la intrare in seara spectacolului.

Fat frumos_castigatori

In copilarie cu totii am fost impresionati de personajele din basme. De puterile lor supranaturale,  de faptul ca intotdeauna personajele pozitive invingeau raul. Toate fetitele au visat cel putin o data la Fat Frumos, la fel cum toti baietii voiam o prietena la fel de frumoasa ca Ileana Cosanzeana.

Dar timpul a trecut, iar noi, copii de atunci am realizat faptul ca acele personaje nu exista decat in povesti.

In societatea noastra personajele din basme ar arata si s-ar comporta cu totul diferit.

Teatrul Rosu ne propune saptamana aceasta un spectacol deosebit. Un spectacol experiment as putea spune.

„Fat frumos … din Ferentari „. Un spectacol ce aduce in contextul societatii actuale, personajele care ne-au incantat tuturor copilaria. Fat Frumos, Ileana Cosanzeana, Calul  si Zmeul Zmeilor  sunt pusi in fata unor situatii noi, inedite adaptate zilelor noastre. Rezultatul ? O comedie savuroasa ce va reusi cu siguranta sa va extraga din cotidian, oferindu-va o seara de neuitat.
Fat Frumos
  Personal, ma astept la un spectacol foarte bun deoarece dintre cei 4 actori din distributie i-am vazut deja jucand pe 2 : Iulian Ilinca ( Frankfurt din Vacanta Mare)  si Marian Simion. Pe langa acestia, pe scena vor evolua Irina Enache si  George Adrian Macrea.

Spectacolul este o adaprtare dupa  “Pacea cu Zmeii”, de Valeriu Butulescu si va fi sustinut intr-o locatie noua BackYard Garden&Pub: str. Popa Nan, nr. 5.

Si pentru ca e luni seara, va provoc ca de fiecare data la concurs.

Saptamana aceasta, Teatrul Rosu ne ofera 3 invitatii simple  la piesa „Fat Frumos din Ferentari” ce se va juca joi 24 iulie 2014 la BackYard Garden&Pub: str. Popa Nan, nr. 5. 

Regulamentul de participare la concurs este urmatorul:

– da  like la paginile de facebook  Teatrul Rosu si PaulDutu.eu;

– da share la acest articol;

– raspunde la intrebarea concursului.

În cazul în care răspunsul nu se dă folosind cont de Facebook, vă rog să menționați în comentariul respectiv care este contul cu care ați îndeplinit primele două condiții. Câștigătorii vor fi anunțați atât în acest articol, cât și pe Facebook.

Intrebarea concursului este urmatoarea:

Care este basmul care ti-a placut cel mai mult in copilarie  ?

Concursul se va inchiea miercuri 23.07.2014 la ora 23:00 iar castigatorii vor fi desemnati cu ajutorul platformei random.org.

Succes!

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

4 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.