AcasaEvenimente

Festivalul National de Teatru Arthesium.

Liceenii  iubitori de teatru au un nou motiv de bucurie.

In perioada 11-13 martie 2016 tinerii creativi ai trupei de teatru Arthesium va provoaca sa va traiti visul si sa urcati pe scena festivalului pe care il organizeaza – Festivalul  National de Teatru Arthesium (F.N.T.A).


festivalul national de teatru arthesium

In ceea ce priveste conditiile de participare la acest festival, asa cum probabil v-ati dat seama Festivalul National de Teatru Arthesium se adreseaza tinerilor liceeni din toata tara.

Inscrierile vor avea loc intre data de 15 ianuarie 2016 si 15 februarie 2016. Festivalul va avea doua etape: selectionarea filmarilor trimise la inscriere(15 minute) si  spectacolul integral sustinut in fata unui juriu. Desi momentan tinuta ascunsa de ochii curiosilor, componenta juriului va fi una vasta si va aduce la aceeasi masa  nume importante din industria teatrului-  actori, regizori, reprezentanti ai presei de specialitate.

Aflat la prima editie, Festivalul National de Teatru Arthesium ii va aduce un omagiu lui Ion Baiesu.

Despre locul in care se va desfasura F.N.T.A organizatorii ne asigura ca este un loc plin de istorie  si ca pe scena pe care vor urca participantii,  au urcat  de-a lungul vremii  mari nume ale  teatrului romanesc.

Pe 4 ianuarie se va  afisa regulamentul, fisa de inscriere si se vor  trimite invitatii catre toate trupele de amatori liceeni din Romania.

Detalii suplimentare referitoare la F.N.T.A puteti afla sunand la numarul de telefon :0734.325 664 sau folosind adresa de e-mail festivalularthesium@yahoo.com.

Noutati puteti afla si de pe pagina de Facebook a  F.N.T.A sau pagina de Facebook  Arthesium.

Festivalul Arthesium „Festivalul National de Teatru Arthesium”

Director festival: Cosmin Cornici.

Organizatori: Andrei Anghel si Florina Maria.

Festivalul va beneficia de promovare la: Antena 1, Pro tv, Digi 24, Hyp Tv, etc.

 Partener principal: Universitatea Hyperion.

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.