AcasaEvenimente

Festivalul Național „ STAR PENTRU O ZI „

Festivalul Național „ STAR PENTRU O ZI „

București – 5 Decembrie 2015 – GRAND ARENA MALL

Organizator: Asociația Culturală InDArt

FESTIVALUL NAȚIONAL ” STAR PENTRU O ZI ”

star pentru o zi

 Descrierea proiectului:

Festivalul Național Pentru Copii „STAR PENTRU O ZI” este o manifestare artistică produsă de Asociația Culturală InDArt.

Scopul festivalului cu caracter competitiv îl constituie descoperirea și promovarea copiilor talentați în diverse activități artistice, specifice vârstei lor, dezvoltarea spiritului de competiție și corectitudine între copii de vârste apropiate, dragostea pentru artă, autocontrolul, crearea unor punți de prietenie între concurenți și nu în ultimul rând crearea unei rampe de lansare către o carieră artistică în domeniu. De asemenea, este o formă de educație cu ajutorul artei, de dezvoltare a imaginației, a simțului estetic și a bunului gust, de cunoaștere și respectare a valorilor.

Obiectivele Festivalului sunt:

– Atragerea atenţiei publicului larg asupra tinerilor talentați

– Impulsionarea dezvoltării calităților artistice ale tinerilor

– Evidenţierea culturii ca mijloc de slăbire a rezistenţei la schimbare

– Promovarea tinerilor artiști

– EDUCAȚIA PRIN ARTĂ.

Condiții de Participare:

La festival pot participa copii cu vârste cuprinse între 5 și 16 ani, talentați în interpretare de muzică, vocală și instrumentală, dans precum și alte activități artistice care nu depășesc durata de 5 min. Nu se asigură transport sau cazare pentru participanții din provincie.

Etapa 1 – Înscrierea concurenților: 1-20 noiembrie

Etapa 2 – Preselecția online: 20-25 noiembrie

Etapa 3 – Anunțarea participanților: 26 noiembrie

Etapa 4 – Inscrierea oficiala a participanților: 26 noiembrie – 3 decembrie

Etapa 5 – Concursul: 5 decembrie FESTIVALUL NAȚIONAL ”STAR PENTRU O ZI”

Toți concurenții și ceilalți deținători de drepturi vor autoriza folosirea, reproducerea, tipărirea și publicarea numelor, imaginilor, vocilor, fotografiilor și biografiilor personale în contextul promovării și difuzării. Aceasta implică și folosirea oricăror materiale foto, audio și video făcute la repetiții și în culise pe parcursul concursului, pentru realizarea DVD-ului evenimentului.

Înscrierea concurenților la preselecție se face prin trimiterea materialelor audio/video (prin transfer sau link direct youtube, facebook, soundcloud, etc.), însoțite de un CV cu poze, precum și alte materiale de promovare pe adresa de email: starpentruozi@gmail.com.

După anunțarea participanților la spectacolul-concurs ”Star pentru o zi”, aceștia sunt așteptați să se înscrie oficial la Organizatori după ce vor fi contactați de unul din reprezentanți. Taxa de participare la concurs este de 50 lei. Materialele vor fi trimise în perioada 01-20 Noiembrie 2015 pe adresa de e-mail: starpentruozi@gmail.com.

În concurs concurenții vor interpreta piesa muzicală, dansul sau numărul artistic trimis la la preselecție. Pentru interpreții vocali se va folosi negativ orchestral, pe suport digital.

Negativul orchestral poate conține voci de susținere(grup vocal) cu condiția ca acestea să nu includă dublaje la linia vocală principală.

Se vor acorda un număr de 3 premii pe fiecare categorie, un premiu de popularitate si Trofeul Festivalului. De asemenea, vor exista premii speciale ale sponsorilor și a partenerilor media. Toti participantii vor primi cadouri!

Detalii suplimentare inscriere festival: Manager Festival – Cristian Baciu – 0722.823.052 | starpentruozi@gmail.com

Date de contact Asociația Culturală InDart | www.indart.ro | email: acindart@gmail.com Manger InDArt – Bogdan Gagu – 0724.304.593 | bogdangagu@gmail.com

Facebook Comments
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.