Teatru

„Hai sa facem sex” la Teatrul Rosu

Sex. „Hai sa facem sex”. S -E-X.

Oamenii ar trebui sa foloseasca adresarea „Hai sa facem sex” in loc de salut.Cand ne intalnim cu cineva , in loc de salut ar trebui sa folosim indemnul „hai sa facem sex”.Iar raspunsurile ar trebui sa fie pe masura:„sigur”, „la dispozitia dumneavoastra”, „de acord” s.a.m.d .
hai

Acum, ca v-am captata atentia 🙂 , va pot spune ca fragmentul de mai sus face parte dintr-o comedie savuroasa.”Hai sa facem sex ” a  avut premiera duminica seara la Teatrul Rosu.

In ciuda titlului si a pozei provocatoare, aceasta piesa  este o comedie  decenta, fara vulgaritati in care se vorbeste deschis despre   un subiect mereu actual – sexul.

Faptul ca personajele piesei reprezinta tiplogii diferite ( sot, sotie, amanta, profesor sexopat-olog 🙂 )si au totodata opinii diferite asupra sexului, amplifica foarte mult comicul situatiei.

Pe intreg parcursul piesei sunt transmise multe mesaje motivationale, mesaje cu un puternic caracter constructiv. Aceste mesaje fac piesa mult mai profunda de cat poate parea la o prima vedere. Este genul acela de comedie cu multiple subintelesuri.

Regia este semnata Felix Crainicu .

Scenografia :Maria Nicola.

In distributie ii gasim pe: Darius Daradici, Ioana Ernea, Monica Sandulescu, Valentin Paraschivu, Alexandru Zob.

Spre rusinea mea, pentru ca ma consider iubitor de teatru, nu mai vazusem niciun actor din distributie jucand si nici vreun spectacol regizat de Felix Crainicu. Dar au fost buni, mai ales Monica Sandulescu care a facut un rol senzational. Ma bucur de fiecare data cand vad ca un actor are un rol generos si stie sa se joace foarte bine cu el, sa-l interpreteze si sa-i dea personalitate. In materie de actori, ar mai fi de mentionat si Darius Daradici. Este foarte expersiv si  aceasta calitate l-a ajutat sa exprime foarte bine trairile personajului sau.

La final, va adresez, asa cum probabil va asteptati , salutul „Hai sa facem sex” ! La Teatrul Rosu, in Music Club 🙂 !

Foto :Dia’s  Photos 

Pentru galeria foto completa, da click aici .

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.