Acasa

I am back in business!

Daca la inceputul  anului am fost ceva mai ocupat si am scris mai putin pe blog, odata cu venirea verii au inceput  o multime de evenimente interesante pe care nu ma pot abtine sa nu le impartasesc cu voi.  So I am back in business,  iar pentru asta trebuie sa le multumesc din nou celor de la  Thecon pentru ca m-au ajutat  sa dau un refresh blogului astfel incat experienta voastra aici sa fie mult mai usoara si mai placuta! Despre cei de la Thecon v-am mai povestit si in trecut … au campania de sustinere a bloggerilor  #TheconSustineBloggerii prin care  stau la dispozitia  bloggerilor timp de doua ore pentru a-i ajuta  cu tot ce au nevoie pentru dezvoltarea blogului.   Thecon  ofera printre altele  servicii pentru web design ,  design grafic, web development, optimizare SEO si multe altele. M-au impresionat de fiecare data cand am lucrat  impreuna cu deschiderea de care au dat  dovada.

Pentru a beneficia de aceasta campanie echipa Thecon  va propune 3 pasi simpli:

Pentru ca logo-ul  mi l-au facut acum ceva vreme, de data aceasta am hotarat de comun acord sa umblam putin la modul de asezare in pagina, astfel incat blogul sa para mai aerisit dar in acelasi timp informatia sa ramana la fel de bine categorisita si la fel de usor de accesat.  S-a pus mai mult acces pe sidebar incluzand aici categorii existente sau adaugand unele noi, s-a stilizar footerul, iar  numarul articolelor afisate in pagina a fost diminuat.

Si cum creativitatea oamenilor  cu care colaborez este unul  dintre lucrurile care ma inspira cel mai mult sa creez m-am gandit sa inaugurez  2 rubrici noi.

In prima, „Jurnal de festival” voi vorbi despre festivalurile   la care particip fie in calitate de blogger fie in calitate de simplu spectator. Aceasta  rubrica va fi  inaugurata zilele urmatoare cand va voi povesti despre primul weekend de Teatru Sub Luna  un festival foarte fain ajuns deja la editia cu numarul 4 care se desfasoara in aceasta perioada la Quantic Pub.

In a doua rubrica, „Paulisme” o sa ies putin din zona  culturala cu care sper  v-am obisnuit  si … o sa fie fun!Or not :)) !  Keep in touch!

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.