AcasaEvenimente

Impresii de la #teatrusubluna – saptamana a doua!

19598954_1318890921561706_534994128896570200_n

De  3 ani incoace, in luna  iulie, in Bucuresti se desfasoaa Festivalul #teatrusubluna – singurul festival de teatru independent în aer liber din țară.

Asa cum va anuntam in posturile trecute, anul acesta #teatrusubluna se desfasoara pana pe 16 luie  in Gradina Qunatic Pub.  In cele 3 weekeduri festivalul aduce pe scenă spectacole de teatru independent, show-uri de improvizație, concerte de jazz, caffe-concert sau rock acustic, expoziții de fotografie, pictură, costume, instalații video și sculpturi din lemn și fier.

Partea frumoasa este faptul ca festivalul acesta s-a dezvoltat foarte frumos de la o editie la alta si sambata trecuta cand am ajuns pentru prima data la #teatrusubluna  3 am fost mega incantat.

First of all desi se desfasoara in aceeasi locatie ca si anul trecut, s-a schimbat terasa iar totul pare mult mai organizat, s-a acordat parca ceva mai multa atentie detaliilor …si stiti si voi, detaliile fac diferenta.

Secound calitatea actului artistic a crescut cu fiecare editie, spectacolele din repartoriul InDArt si nu numai, sunt asezate, legate ajunse la  marturitatea artistica.

Sambata seara am revazut „Divort in ziua nuntii” o comedie ce  ne-a facut martorii zilei in care doi tineri urmeaza sa isi uneasca destinele.

Pentru rolul July din din spectacolul Divorț în ziua nunții, regia Cătălin Stelian-Shanks, Silvia Gagu a obtinut  anul trecut  premiul pentru  Cea mai bună actriță  in cadrul festivalului  Comic 7B.

Apoi am ascultat Trupa Barter –  niste baieti care suna foarte, foarte bine live. Nu ma credeti pe cuvant… ascultati piesa de mai jos si o sa va convingeti singuri 🙂 .

Duminica seara am aflat cum sta treaba cu amantlacul .

Don Juan-ul din comedia „Cealalta femeie”  a hotarat sa-si puna fata in fata cele 2 sotii, logodnica si amanta.   Ce putea iesi dintr-o asememenea intalnire?! Comedie.La celmai inalt nivel  regizata de  Bogdan Gagu, avand-i in distrbutie pe Silvia Gagu, Alecsandra Timofte, Adriana Guluțanu, Sandra Șimon, Cristi Martin, Alin Brancu, Emanuel Bighe.

 Dincolo de teatru si concerte terasa de la Quantic e un loc foarte fain undeva puteti petrece serile de weekend. Berea e rece, ieftina si buna :). Terasa  e undeva in spatele PUB-ului deci ferita de zgomotele strazii, este racoroasa,  inconjurata de copaci, iarba si cu ocazia festivalului, decorata foarte  cozy asa.

Daca treci pe la Quantic in perioada aceasta e bine de stiut ca expozitiile sunt cu vanzare, iar la intrare poti cumpara diverse obiecte cu insemnele festivalului.

Ne vedem acolo, pe terasa 🙂 .

Fotografia postată de Teatru sub lună.

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.