Evenimente

Impresii de sub luna.#teatrusubluna

Weekendul trecut, la ceas de seara Fundatia Culturala InDArt a dat startul Festivalului de Teatru Urban „Teatru sub Luna” , un eveniment care l-a prima vedere se diferentiaza intr-un mod placut fata de festivalurile de profil din Bucuresti, reusind sa adune oameni creativi din mai multe domenii ale artei.

„Teatru sub luna” a reusit sa stranga laolalta iubitorii de teatru, de muzica live, oamenii carora le place impovizatia si pe cei carora le place sa admire lucrurile bine facute. De ce spun asta ? Pentru ca primul weekend al acestui festival s-a dovedit a fi unul foarte interesant. Cei prezenti s-au delectat cu expozitii personale  (costume: Antoaneta Tica, Pictura: Eliza Rustin )luna,  expozitii de grup ale tinerilor artisti, spectacol de improvizatie, concert acustic de blues „Soul Serenade”, si doua piese de teatru puse in scena cu succes de echipa InDArt. Poze aici, aici si aici 🙂  

Avand in vedere prezenta numeroasa a oamenilor la acest festival si faptul ca a aceasata a crescut de la o seara la alta, as putea spune ca a fost un prim weekend de festival foarte reusit si ma bucura foarte tare acest lucru avand in vedere munca voluntarilor si a organizatorilor.

Iar vestile bune continua… Weekendul acesta,  in gradina de vara(  pe care voluntarii #teatrusubluna au amenajat-o intr-un mod foarte interesant)  situata pe Bd Carol la numarul 53, pe scena vor urca :

10 IULIE – teatru: Cealalta femeie
11 IULIE – Improvizatie cu Grupa Mica; Concert alternativ acustic BARTER.
12 IULIE – teatru: Aventura-n patru.

Asadar, ne asteapta inca un weekend interesant pe care il vom petrece impreuna… sub luna ;). See you there  🙂 .

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.