Teatru

In culise …. cu absolventii Teen Media Academy

Ieri, la invitatia unui prieten, am ajuns si eu in sfarsit  in culise …. Nu , nu in culise , ci „In Culise – Teatru Pub” pentru a vedea o piesa de teatru pe care cursantii Teen Media Academy au pregatit-o cu ocazia absolvirii cursurilor!

Voiam de mult timp sa ajung „In culise”  si  acum ca am vazut cum stau lucrurile pe acolo, imi pare rau ca nu am ajuns mai demult.De ce ? Pentru ca mi-a placut .

Mi-a placut faptul ca locatia desi este centrala (Piata Natiunile Unite 3-5, bloc B2, sector 4, Bucuresti ), este ferita de aglomeratia stradala de la Unirii , find pe laterala blocului turn.

Un alt lucru care mi-a placut a fost faptul ca am fost primit intr-o atmosfera prietenoasa  desi calcam pentru prima data acolo! Imi plac oamenii care uita ca sunt la serviciu si te trateaza ca pe prietenul lor.

Ca si in alte PUB-uri si aici mi-am putut comanda de baut , dar spre deosebire de alte locuri, aici servirea a fost  prompta.

Deci locatia si  personalul mi-au placut foarte mult ! Felicitari PR-ului 😉 ! Profesionist !

Despre colajul de piese de teatru pe care le-au pregatit absolventii Teen Media  va pot spune ca nu ma asteptam sa le iasa asa bine 🙂 ! Ma gandeam ca dupa doar  cateva luni in care studiezi actoria mai ai ceva scapari in interpretarea rolului, dar nu a fost cazul.

Intre absolventi a fost si un barbat ( al carui nume din pacate nu l-am retinut… m-a furat momentul  😀 ) pe care mi-ar placea sa-l vad jucand in piese mult mai complexe! Pentru ca poate ! Si nu a fost singurul care m-a impresionat in mod placut .

 De cat de buni sunt absolventii Teen Media Academy va puteti convinge singuri daca mergeti sa-i vedeti in spectacole.  Intrarea este libera (deci nu riscati nimic) iar spectacolele sunt anuntate pe pagina de facebook  a Teen Media Academy.

Personal, ma voi intoarce „In culise ”  sa vad spectacolele cursantilor TMA dar si celelalte spectacole care au loc acolo ! Am observat ca au in program piese foarte interesante !

Pana atunci , salutari din culise tuturor 😉 !

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.