Acasa

„Jurnalul lui Adam si al Evei”.

image-2015-01-16-19114439-41-jurnalul-lui-adam-evei-890x395

De cele mai multe ori, cand aleg sa merg la vreo piesa de teatru am grija sa citesc  inainte cateva randuri despre subiectul  piesei,  despre distributie, regie etc. insa din cauza programului foarte incarcat de la job,  in ultima perioada mi se intampla foarte des sa sa vad spectacole despre care nu „m-am documentat” inainte. Iar sentimentul pe care mi-l lasa un spectacol bun, la care am mers „pe necitite” este cu atat mai puternic… .  Imi da senzatia ca”ce-i al meu e pus deoparte„, si ca anumite piese imi sunt sortite intr-un anumit moment al vietii mele  avand rolul de a-mi da o lectie.

Jurnalul lui Adam si al Evei.

  Acelasi sentiment mi l-a lasat si piesa pe care am vazut-o joi seara la Godot Cafe Teatru „Jurnalul lui Adam şi al Evei” de Mark Twain, in regia lui  Eugen Gyemant, avandu-i in distributie pe  Dana Rogoz si Dan Radulescu.

Spectacolul aduce in prim plan povestea iubirii lor, a lui  Adam si a Evei spusa poate intr-un mod surprinzator de sincer si simplu. Reuseste, insa,  prin aceasta simplitate sa transmita emotii complexe, puternice.Piesa este dupa parerea mea un mix interesant de comedie si drama, genul acela de piesa care te pune pe ganduri si la care un ochi iti rade iar celalalt iti plange. Decorul este si el simplu dar construit intr-un mod foarte inteligent si ajuta foarte mult actorii in transmiterea sentimentelor.

Spectacolul acesta demonstreaza faptul ca iubirea este mai presus de vointa umana si ca unele lucruri de intampla indiferent de vointa noastra. Noua oamenilor, nu ne ramane decat sa incercam sa ne bucuram de fiecare moment al vietii.

Dan Raludescu, pe care l-am mai vazut jucand si in Bullets Over Lipscani( o comedie interesanta  care merita toata atentia dumneavoastra)  face si de aceasta data un rol senzational.Pentru mine incepe sa fie o obisnuinta sa-l vad pe Dan facand roluri foarte bune si ma bucur foarte mult de fiecare data cand am ocazia sa-l vad pe scena.

Spectacol realizat cu sprijinul: Veronica Zaharia (Costume), Zoom Decor (Realizare decor), Bogdan Gyemant (Concept decor), Catalin Ciobanu (Grafica), Grace Couture Cakes (Fructul interzis) si Cosmin Bararu (Foto Afis).

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.