Evenimente

La Pallets, “Ai Cuvantul!” – Dana Ditu

Va povesteam acum ceva vreme despre initiativa celor de la Pallets de a organiza altfel de seri de social networking. De ce spun altfel? O intelegeti asta daca cititi experienta Alexei Istrate la cea de-a doua editie – La Pallets,  “Ai Cuvantul!”:
Dana Ditu

„Seara de 5 Martie a fost o seara speciala pentru Pallets, dar si pentru Dana Ditu, founder Cut’n’colour, o altfel de „coafeza”, un stilist de suflet si de tot.

Deviza salonului pe care am vazut-o pe afis spune totul despre crezul Danei in aceasta meserie :”Frumusetea nu inseamna sa arati mai tanar…ci sa te simti grozav!!!!” si la discutia libera si degajata de la Pallets, Dana ne-a povestit cum a ajuns la concluzia asta, ne-a plimbat pe cararile povestii ei, a studiilor (multe!) sale, a oamenilor care cred ca vin la un salon si nu mai vor sa plece.Mergi la un tuns si castigi o mare de prieteni,toti vrajiti de energia frenetica si contagioasa a Danei.

Am invatat niste trucuri ( pentru fete cu par lung, asteptam si trucurile pentru noi,astea tunse), am baut un vin bun de la Crama Rotenberg, am stat pe cei mai comozi paleti ,intr-o atmosfera ce automat te imprietenea cu cei pe care nu ii cunosteai.

Asta face Dana, pe langa seri de comunicare in salon,concert la salon, produse handmade si haine de designer si cabinet psihologic in salon; asta face Pallets care incanta mereu prin inedit, prin expozitii de foto,pictura,garage sale-uri, concerte si quiz nights, boardgames etc…

Pallets (cu Paul Chenih,Alexandra Gatin si Catalin Gatin la carma,plus familia si prietenii) si Cut’n’colour by Dana Ditu (plus familia si prietenii) se pare ca fac casa buna impreuna- stiu sa adune oameni care dupa acest networking minunat devin prieten si, astfel, se creeaza o mare familie de oameni frumosi, de artisti spirituali. Felicitari voua! Ce bine ca sunteti, ce mirare sa nu fi fost !”

Alexa Istrate

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.