EvenimenteLocuri

La Pallets, “Ai Cuvantul!” – Revista Atelierul

O data la doua saptamani, joi seara, Pallets Pub si-a propus sa ne aduca in fata oameni foarte interesanti si creativi ce au reusit sa creeze brand-uri de renume in domeniile in care activeaza.

Seria evenimentelor ” Ai Cuvantul! – acasa la Pallets” a continuat si joia trecuta cand am avut placerea sa le ascult vorbind pe Mihaela Ion si Teo Vladescu fondatoarele Revistei Atelierul- proiect al Asociatiei Atelierul de Creatie.

Revista Atelierul

Revista Atelierul promoveaza intr-o maniera unica arta frumosului, aducand in prim plan articole despre „inspiratie, design si handmade”. Dar asta nu este totul. Revista Atelierul organizeaza tot felul de evenimente cu scopul de a promova designerii si creatorii de produs din Romania. Un astfel de eveniment este si „Noaptea Alba a Creatorilor si Designerilor de Produs” ce isi propune sa stranga laolalta cei mai talentati creatori, designeri de produs si iubitori de cultura, arta.

Atelierul

In jurul acestui eveniment, dar nu numai, Revista Atelierul a reusit sa atraga voluntari, creand o comunitate foarte bine legata de artisti, voluntari si oameni iubitori de frumos.

Acelasi lucru s-a intamplat si la prezentarea de joi seara. Revista Atelierul a avut alaturi oameni frumosi, atmosfera a fost calda si prietenoasa iar energia … peste asteptari. Cel putin peste ale mele, ale omnului care nu stia foarte multe despre aceasta revista.

Energia pozitiva este de altfel si parte a locului. Daca ajungi la Pallets cu siguranta te vei intoarce.La fel am facut si eu.

 Foto : Facebook Revista Atelierul.

 Fotograf: Daniela Lazar Photography.

Despre intalnirea cu Revista Atelierul puteti citi si pe blogul Dianei Duca iar daca ceea ce ati citit vi se pare interesant si doriti  sa participati la urmatoarele evenimente marca Pallets Pub, va invit sa le dati like pe Facebook.  Astfel veti fi intotdeauna la curent cu lucrurile frumoase pe care le realizeaza.

Pallets Pub : Strada Vasile Stroescu, Nr. 40,  Bucuresti.

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.