EvenimenteTeatru

Maraton teatral la Teatrul InDArt

Daca nu aveti inca planuri pentru serile lunii aprilie, va fac o propunere: Maraton teatral la Teatrul InDArt .

O luna, 2 premiere, 7 spectacole, 6 teatre diferite – iar prima premiera a fost soldout.

5 Aprilie – „Aventura in patru” s-a jucat la Fetesti.
7 Aprilie – PREMIERA „Domnisoarele din Avignon” la Godot Cafe Teatru.

Prima premiera pe care echipa InDArt ne-a propus-o in luna aprilie a fost soldout. Cei care nu au apucat sa vada piesa ar fi bine sa se grabeasca sa faca rezervare pentru urmatoarea reprezentatie, deoarece biletele s-au vandut aproape in totalitate. Articolul cu impresiile de la premiera piesei poate fi citit aici.


17 Aprilie – „Aventura in patru” la Ceainaria ARTea

aventura in patru

Ceainaria ARTea – str Vasile Urseanu, nr. 1 (langa Observatorul astronomic)
FUMATUL in ceainarie este INTERZIS
BILET: 30 LEI
REZERVARI: 0773.303.113
Teatrul INDART prezinta comedia „AVENTURA IN PATRU sau Cum sa pierzi trenul intr-un colt uitat de lume” de Ion Bogdan Martin.

O comedie despre viata, despre natura omului care te incanta si iti incarca sufletul de fericire! Faptul ca oamenii se iubesc este speranta pentru o viata mai buna!

Doua povesti de iubire care, gravitand in aria comicului de limbaj si de situatie, par a nu avea nicio similitudine, dar, daca privim cu atentie personajele, realizam ca sunt asemenea noua tuturor, nici mai bune, nici mai rele, doar dragostea fiind elementul comun care le lumineaza existenta. Doua povesti care indeamna la autoreflexie cu zambetul pe buze.
REGIA: Bogdan GAGU
Distributia: CATALIN STELIAN, ADELINA MIHALCEA, SILVIA GAGU, ALIN BRANCU, CRISTINA DIACONESCU
Concept scenografic: GABI IZVORANU, Sound FX & Music: DAN SIMION
Un spectacol produs de Teatrul InDArt

23 Aprilie – „Aventura in patru” la Teatrul Rosu

Aventura in 4

Aventura in patru” se intoarce acolo unde ii este locul:  la Teatrul Rosu. 

Este piesa de teatru care m-a convins de profesionalismul echipei InDArt.

Am vazut-o de vreo5-6 ori ( in toate locatiile in care s-a jucat) si este posibil sa ma vedeti din nou prin sala  🙂 .  De ce? Pentru ca e o super piesa pe care cel mai simplu o pot descrie in doua cuvinte:  DRAGOSTE si COMEDIE ! La cel mai inalt nivel:) ! De ce doar doua cuvinte? Pentru ca am promis o descriere sumara :) .  De ce aceste doua cuvinte? Pentru ca  piesa prezinta doua povesti de dragoste in cel mai comic mod cu putinta.

Si cand spun “cel mai comic mod cu putinta “, va rog sa va inchipuiti un om beat care incearca sa-si declare iubirea … iubitei din tinerete. Apoi , va rog sa vi-l inchipuiti pe Catalin Stelian in acest rol. Mie unul mi-a lasat impresia ca s-a nascut beat :) . Atat de bine joaca.  Articolul intergral de la repetitiile piesei il pueti citi aici. 

Teatrul Rosu/Music Club- str. Baratiei, nr. 31, sector 1, (in spatele magazinului Cocor)
BILET: 25 LEI
REZERVARI: 0723.196.376

26 Aprilie – „Domnisoarele din Avignon” la B52 Theatre 

maraton teatral la teatrul indart
B52 Theatre – Club Fabrica – str 11 iunie nr 50
BILET: 30 LEI
RSVP: 0753.315.563

Orice iubitor al artelor frumoase știe cât de importantă pentru pictura modernă este pânza lui Picasso, „Domnișoarele din Avignon”, realizată în 1907, când tânărul pictor îşi găseşte inspirația în bordelul de pe strada Avignon şi se îndrăgosteşte de una dintre fete. Viața într-un bordel poate fi palpitantă, plină de emoție dar de cele mai multe ori ascunde câte o dramă.
Spectacolul ne dezvăluie două universuri paralele care se intersectează secvențial pentru spectator: lumea lui Pablo și lumea prostituatelor. Lumea lui Pablo e plină de artă și dorința de prea-mărire, pe când lumea din bordel e una închisă, cu mister dar monotonă. Momentele în care Pablo se află în bordel sunt explozive, pasionale, de la umor copilăresc la ignoranță, părăsire, alungare.
Momentele de culoare, de muzică, de dans, de emoții puternice sunt elementele unui spectacol-concept menite să surprindă toate simțurile publicului.
Domnișoarele din Avignon” este o adaptare după Jaime Salom Vidal, text care a primit Premiul Criticilor din New York și Madrid în anul 1999.
Spectacolul este o coproducție Teatrul InDArt și Dream&Act.
Regia: Bogdan Gagu
Distribuția: Ștefana Badiu, Carolina Vasile, Jassmine Cristina Glodeanu, Carmen Magdalena Sascău, Anamaria Năstasie, Adriana Mihai, Cristina Văduva, Alex Cofaru
Costume/Decor: Antoaneta Tică  Foto/Afiș: Costi Covei
Sound: Dan Simion Make-up/Hairstyle: Diana Naca/Geanina Guță și Adriana Mihai
Parteneri: LIGHTtex, Katerina Donna.

29 Aprilie – PREMIERA „Drama Pasiunii” Teatrul Mignon 

Drama pasiunii - Teatrul Mignon

TEATRU PREMIERA – “DRAMA PASIUNII” | regia: Catalin Stelian
TEATRUL MIGNON – Bulevardul Hristo Botev, nr 1
BILET: 30 LEI
REZERVARI: 0722.737.903
Cu toții iubim lumea teatrului! Pentru actori e un mod de viață, o pasiune! Dar când pasiunea se întâlnește cu lumea reală, lucrurile degenerează în…comedie!
Intrigi, iubiri, gelozii, amenințări, pasiune și artă, toate se amestecă printre actorii obligați de meserie să se suporte într-un proiect independent coordonat de un regizor dependent de artă… și calmante!
A doua premieră INDART din acest an se va juca pe scena Teatrului Mignon, un loc boem plin de istorie dar mai ales de artă frumoasă.
Un domino de accidente comice! „Drama pasiunii!”
Distribuția: Adelina Mihalcea, Sivia Gagu, Cristina Diaconescu, Alin Brancu, Emanuel Bighe, Cătălin Stelian
Regia: Catalin Stelian
Spectacolul este o producție INDART!

30 Aprilie – „Traieste-ti Fanteziile” @Ceainaria Artea

maraton teatral la teatrul INDART“Traieste-ti Fanteziile” | regia: Bogdan Gagu

Ceainaria ARTea – str Vasile Urseanu, nr 1(langa Observatorul astronomic)
FUMATUL in ceainarie este INTERZIS
BILET: 30 LEI
REZERVARI: 0773 303 113
Cristi Martin, Catalin Stelian, Adriana Gulutanu, Silvia Gagu si Alin Brancu va asteapta si va indeamna sa lasati frau liber imaginatiei si sa va puneti fanteziile in practica.

Pentru ca “nici o alta specie nu reuseste sa complice treburile în ceea ce priveste sexul cu atat de mult umor involuntar, cum o face specia umana, cu tabuurile, conventiile si inversarile barbat-femeie, cu nevoile sale de putere si dragoste, mereu în conflict.” – John Tobias.
”Traieste-ti fanteziile”, adaptare dupa piesa lui John Tobias, este o satira la adresa cartilor motivationale. De exemplu: „Ce puteti face pentru a avea o viata perfecta“… „Cum puteti avea un cuplu perfect”… „Cum puteti deveni o femeie perfecta”… sau „un barbat perfect”… si multe alte forme ale perfectiunii pe care, cu siguranta, nu le poate atinge nimeni niciodata.
Un cuplu, a carui atractie reciproca s-a diminuat de-a lungul timpului, gaseste solutia pentru resuscitare. Salvarea? Cartea doctorului Leopold Baumgartner: „Traieste-ti fanteziile – o carte utila pentru sanatate si fericire“. De aici se declanseaza o comedie de situatie plina de savoare si dinamism, cu rasturnari surprinzatoare si scene de un comic dezlantuit, în cel mai clasic stil bulevardier, în care sunt implicati, pe langa cuplul Cucu si vecinul voyeur si hotul bolnav de ulcer, intrat în apartament.”Puteti citi recenzia acestei piese aici.
Un spectacol produs de Teatrul InDArt.

Seri frumoase de teatru va doresc!

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.