AcasaLocuri

„Mon Paris” din centrul Bucurestiului :)

Cu toate ca nu prea le am eu cu evenimentele mondene (desi unii n-ar spune asta 🙂 ), aseara am raspuns pozitiv invitatiei celor de la HTag PR si am mers la party-ul de deschidere al restaurantului Mon Paris.

Situat in inima Bucurestiului, pe strada Mihai Eminescu nr. 118,  Mon Paris  a strans laolalata presa, vedete,  bloggeri si  oameni interesati sa petreaca timp de calitate intr-un loc fain. S-a lasat, asadar, cu  deliciile culinare, cu un concert acustic oferit de Vizi Imre, muzica de lounge pusa de DJ-ul Dragos Vulgaris si un super spectacol de cabaret oferit de fetele din Trupa Vogue.

mon paris

Organizat de HTag PR, evenimentul s-a bucurat de prezenta unor vedete si artisti precum Cove, Shift, Lariss, Giulia, Mihail, Boier Bibescu, Kamara, Peter Pop, Stefan Stan, Mike Diamondz, Andi Grasu, Victor Apetrei, Cristina Cioran, Ana Maria Moldovan, Alexandru Potocean, Simona Pope, Nuami Dinescu, Sanziana Negru etc.
Accesoriile de cabaret au creat momente memorabile si amuzante, atat in fata panoului de poze, cat si la cabina de selfie-uri.
Restaurant, lounge & bistro, Mon Paris si-a deschis astfel portile, promitand in viitorul apropiat show-uri de stand-up comedy, lansari de carte, concerte si petreceri de cabaret.

Ce impresie mi-a lasat?

Un loc cald si primitor care te imbie la relaxare. O terasa absolut superba si un subsol cu o acustica foarte buna pentru concerte. O servire promta datorita barurilor situate in fiecare incapere. Toate aceste fac din Mon Paris Restaurant & Lounge un loc in care ma voi intoarce cu placere!

Si nu-s singurul caruia i-a placut 🙂 .

Raluca spune „Primitor, boem si cochet, Mon Paris este localul in care am sa revin cu drag (si cu cei dragi) sa beau un pahar de vin, sa mananc fish and seafood sau chiar o pizza”(mai mult aici)

Galeria foto de la Party-ul de deschidere  poate fi vizualizata aici.

Facebook Comments
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.