Acasa

Multumesc …

– Multumesc …

– Pentru?!

– Iti multumesc pentru faptul ca ai intrat sa citesti ceea ce scriu si iti multumesc anticipat daca  doresti sa te alaturi demersului meu.

Traim intr-o lume a vitezei si din pacate nu mai suntem atenti la oamenii din jurul nostru. Suntem prea stresati cu joburile, cu banii,  cu ritmul acesta alert al vietii si parca am uitat sa fim umani. Sau, poate n-am uitat dar nu avem timp … . De cele mai multe ori nu avem timp nici sa zambim sau  sa spunem „multumesc”.

multumesc

 

Cui ?!

Fiecarui om cu care interactionam, pentru ca  fiecare om cu care intram in contact ( mai mult sau mai putin) isi lasa asupra noastra o amprenta. Fiecare om ne modifica cel putin starea de moment. Iar ceea ce suntem astazi se datoreaza si oamenilor care de-a lungul timpului au trecut intr-un fel sau altul prin viata noastra, fie ca recunoastem sau nu acest lucru.

Personal cele mai frumoase lucruri pe care le-am realizat de-a lungul timpului, le-am realizat fiind inspirat de oameni. De la fiecare om pe care l-am cunoscut am incercat sa invat o lectie si fiecare interactiune cu oamenii, m-a definit ca persoana si m-a ajutat sa devin cel de astazi! Iar pentru asta trebuie sa va multumesc voua , tuturor celor care intr-un fel sau altul v-ati pus amprenta asupra mea.

multumesc1

Vorbeam la inceputul articolului  de un demers. Este vorba de un demers prin care imi doresc ca lucrurile sa se schimbe, prin care oamenii sa constientizeze importanta celorlati oameni … provocarea de a le multumi deschis celor care de-a lungul timpului ne-au influentat viata. Acelor oameni care au declansat declick-uri in vietile noastre, fie ele pozitive sau negative.Acelor oameni care ne-au dat puterea si incerderea de a merge mai departe, sau de a duce la bun sfarsit un lucru.

Voi incepe eu seria multumirilor. Pentru prezenta mea in online, le multumesc in primul rand  Ralucai Faibis si  Roxanei Gidea. Ele mi-au demonstrat ca lucrurile de calitate inca isi gasesc locul in online, motivandu-ma sa ma apuc de blogging!

Multumeste-le si tu oamenilor din viata ta, lasand un comentariu la acest articol sau pe facebook, dand share acestui articol si folsind #pauldutu.eu!  Toate „multumirile” vor fi stranse la un moment dat intr-un articol !

Cu multumiri ,

Al vostru – Paul Dutu

Foto: condrea.ro

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

6 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.