Locuri

Muzeul „Grigore Antipa”

La Muzeul Grigore Antipa am ajuns duminica trecuta; hotarandu-ma sa-l vizitez in urma unei vizite pe site-ul Antipa.ro. M-a impresionat faptul ca Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” – pe numele sau intreg – are un site foarte bine pus la punct (avand atat interfata in limba romana cat si in limba engleza) in care se vede ca s-a investit foarte mult marketing. Si asta e bine intrucat Muzeul Antipa chiar merita. Este, poate, cel mai mare Muzeu din Romania , cu o varietate foarte mare de exponate prezentate intr-un mod foarte frumos si actual. Fiecare vitrina cu exponate beneficiaza de o tableta cu ajutorul careia poti afla lucruri pe care probabil nu le stiai.

Muzeul Grigore Antipa

Foarte interesant mi s-a parut si faptul ca Muzeul avea multi vizitatori. Si mai interesant este  si faptul ca nu erau grupuri organizate. erau pur si simplu oameni care au ales ca intr-o duminica sa faca altceva. Iar lucrul acesta m-a bucurat foarte mult. E frumos sa vezi atatia oameni interesati de aceleasi lucruri.

Muzeul Antipa

Muzeul gazduieste o expozitie permanenta, dar si multe alte expozitii temporare.

Expozitia permanenta este dispusa pe 3 nivele:

La demisol este prezentata biodiversitatea Romaniei.

Daca vizitati parterul veti afla cu siguranta lucruri foarte interesante despre  fauna mondiala.

La Etaj ne sunt prezentate mai multe teme.  Originile și evoluția vieții, palentologice, lumea insectelor și complexitatea speciei umane.

Din categoria expozitiilor temporare, pana pe 31 octombrie puteti vizita , in cadrul Muzeului, „ZooMonetar-  fauna lumii pe bancnote si monede”; iar pana pe 31 august puteti intra in “Lumea fluturilor – expozitie de fluturi tropicali, vii”.

Intreaga galerie foto o puteti vizita aici.

Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” :

· Adresă: Sos. Kiseleff nr. 1, Bucuresti, sector 1, Cod postal 011341
· Telefon: 021.312.88.26 / Fax: 021.312.88.63

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.