AcasaEvenimente

Nascuti creativi- weekenduri creative cu Diana Metiu!

Acum ceva vrem, va povesteam despre o alternativa demna de luat in calcul cand vine vorba de dezvoltare personala – weekendurile creative. Weeekduri in care esti invatat  printr-o multime de moduri cum sa te dezvolti personal, cum sa fi in armonie cu tine insuti  si cum sa atragi energiilepozitive asupra ta.

In cadrul conceptului  “ NASCUTI CREATIVI ” Diana Metiu – cadru universitar, doctor in arte vizuale, expert in comunicare si consultanta de imagine, numerolog, life si business coach, trainer de dezvoltare personala; organizeaza astfel de weekenduri in care suntem invatati  sa ne construim pe plan personal intr-un mod frumos si benefic.

Conceptul “ NASCUTI CREATIVI ” reprezinta o serie de evenimente in care oamenii doritori de a-si exersa mintea intr-un mod cat mai placut si constructiv, in vederea cresterii performantelor lor, indiferent de domeniul in care activeaza, se intanesc la munte sau la mare, in Bucuresti sau in zone cu peisaje de poveste, in locuri cu incaractura energetica mai mica sau mai mare, pur si simplu, se joaca!
Jocurile creative se amesteca cu putina teorie, cu mancare delicioasa si cu ceva miscare si gata reteta de success a unei intalniri creative.
Pe langa multe cursuri sustinute la Bucuresti, week-endurile creative la “Potcoava” sau la “2 Brazi” s-au bucurat de mare cautare si, participantii pot confirma, au generat creearea unor alte editii, astfel incat, pana la sfarsitul anului 2016, se mai organizeaza inca doua: week-end-ul creativ “MIRACOLUL APEI”, la Bali Spa (Cornu) , in data de 11,12,13 noiembrie – eveniment déjà afisat pe Facebook si week-end-ul creativ “SFANTUL NICOLAE, PE CAL”, la Potcoava (Runcu), pe 9, 10, 11 decembrie – care va fi afisatpe F acebook cat de curand – ambele evenimente fiind organizate in colaborare cu Raluca Cristina Andrei.

nascuti creativi
Weekendul creativ in stil japonez, care tocmai s-a incheiat, cel de la “2Brazi” (Moroieni) a avut ca particularitate, pe langa jocurile creative sustinute de Diana Metiu – constanta acestor week-enduri, de un invitat “mare dar bland, de un zen ardelenesc impecabil”, cum spune Diana Metiu, maestru in aikido si maestru in bucataria japoneza, Florin Trisca. El a condus atat exercitiile de respiratie de dimineata cat si atelierele de sushi de seara. Toti cei 24 de participanti s-au delectat cu bucate traditionale japoneze de la micul dejun pana la cina, 3 zile la rand si au invatat din secretele prepararii sushi-ului sub toate formele sale.
Sambata seara, dupa un exercitiu de creativitate sensibil si unificator, s-au lansat pe cerul instelat, lampioane colorate, cu flacarile dorintelor celor care au ales sa fie 100% prezenti in declararea intentiei lor in univers si sa incredinteze vantului, cuvantul lor de taina.
Diminetile scaldate in soare, spre bucuria celor matinali, au adus prin demonstariile maestrului Florin Trisca, un val de “chi” care a “infruntat puterea celor mai voinici dintre participanti”.


In tot restul timpului, s-a desenat, s-a colorat, s-a meditat, s-a interpretat, s-a cantat, s-a mimat, s-a vorbit, s-a miscat in diverse feluri, s-au manifestat personalitati diverse si s-au armonizat unele cu altele si cu ele insele, s-au inteles multe si s-au simtit si mai multe. Toate sub bagheta magica a Dianei Metiu. Multe din secretele emisferelor cerebrale au fost dezvaluite si descoperite prin jocuri, asa cum se intampla de fiecare data, in cursurile, workshopurile si week-end-urile creative, sutinute de Diana Metiu.
Merita amintita si initiatorea si organiazatoarea acestui eveniment, Mihaela Stan – Bless Events.
Felicitari turturor!

Mai multe despre activitatea Dianei Metiu, pe www.linkedin.com/in/dianametiu; www.facebook.com/diana.metiu; www.facebook.com/nascuticreativi; www.dianametiu.com; 0744 552 446; contact@dianametiu.com.
Cursuri organizate si sustinute de Diana Metiu in pregatire pentru 2016:
• 7,8,9,10 noiembrie 2016 – “INSPIRAM AUDIENTA” – Curs de comunicare si discurs public – Bucuresti
• 11,12,13 noiembrie 2016 – “MIRACOLUL APEI” – week-end creativ – Bali Spa (Cornu) ,
• 14,15,16,17 noiembrie 2016 – “TRANSCENDENTA – solutie pentru performanta” – Curs de meditatie transcedentala – Bucuresti
• 24, 25 noiembrie 2016 – “LIDERUL DIGITAL” – Curs de Social Media – Bucuresti, hotel Continental
• 9, 10, 11 decembrie 2016 -“SFANTUL NICOLAE, PE CAL” – week-end-ul creativ – Potcoava (Runcu)
• 16,17,18 decembrie 2016 – “AGENDA PERSONALA 2017” – Curs de planificare a anului 2017, in functie de obiectivele, idealul si caracteristicile psiho-energo-informationale din matrita numerologica a fiecaruia – Bucuresti

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.