AcasaLocuri

A new place in town – The ACE!

cover

 Saptamana trecuta  s-a deschis in Centru Vechi – The ACE,  un local cu un concept diferit si foarte interesant.   Auzisem de prin targ ca The Ace se vrea a fi un loc de top in Centrul Vechi, atat din punct de vedere al calitatii, al meniului si serviciilor, cat si din punct de vedere al design-ului, dar mai ales al sigurantei. Fondatorii si-au dorit sa creeze un loc in care s-ar simti ei bine sa iasa  in zona orasului vechi, un pol atractiv pentru cautatorii de locuri faine si distractie,  atat localnici cat si straini.   Asa ca i-am vizitat si m-am convins ca ideea de la care a pornit proiectul The Ace – semnificatia asului – a fost foarte bine implementata.

 “Ideea noastra a fost de a aduce un strop de eleganta, rafinament si un concept de meniu premium in cea mai populara zona de petrecere a timpului liber din Bucuresti. The Ace inseamna calitate, putere, varful piramidei” declara Mihai Gavris, Administrator The Ace.

 

Designul localului a fost facut de un architect celebru, recunoscut pentru stilul elegant pe care il abordeaza in proiectele sale. Cele mai importante au fost detaliile, de la finisaje, pana la materiale folosite, sistem de iluminare, bar, pana la mobilier, toate au fost alese dupa multe cautari, calitatea fiind principalul criteriu. Imbinarea elementelor clasice cu cele moderne dau un aer foarte fresh fiecarui spatiu.

Este un concept premiera pentru industria Horeca din Bucuresti, fiind declinat pe 4 etaje, pregatit sa ofere 4 experiente complet diferite, pornind de la atmosfera, pana la décor si meniu. La The Ace te poti relaxa si daca la stai doar la o bere, in Pub sau la o cafea si poate un preparat lejer in Bistro. Sau poti savura o cina ori un pranz rafinat in restaurantul de la etaj, in compania unui vin bun. Poti chiar sa te bucuri de o experienta culinara aparte, in zona de rooftop, unde vei descoperi un spatiu foarte intim, ce iti poate oferi o priveliste superba catre stele cand vremea permite, datorita acoperisului retractabil. In zona de rooftop, este amenajata si o mica terasa, cocheta si ferita, unde te simti purtat in alt spatiu.

Meniul, creat si povestit de chef Cornel Balaban, este o declaratie de creativitate, menita sa impleteasca gusturi internationale si sa transforme preparate clasice in reinterpretari culinare cu multa savoare. Pentru ca centul vechi este o zona foarte atractiva pentru turisti, in meniu sunt incluse si cateva preparate traditionale ce combina clasicul cu modernul in aceeasi farfurie.

 So, The Ace este de vizitat! Ofera o experienta unica in pesiajul Centrului Vechi.  Un loc interesant pentru toate gusturile. The Ace inseamna PUB, restaurant, rooftop! Mancaruri alese si bauturi pentru toate gusturile! Voi reveni cu mare placere!

Retineti  adresa: Lipscani 78!

 Sursa foto : Facebook The Ace!

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.