Evenimente

Noaptea Teatrului Erotic – ediția a II-a

Noaptea Teatrului Erotic – ediția a II-a

Cele două perspective asupra sexului: masculină și feminină

Noaptea Teatrului Erotic revine În Culise marți, 14 aprilie, începând cu ora 20:00, cu o tematică specială. În atmosfera intimă din Copper’s Pub (Bd. Hristo Botev 25), spectatorii vor putea asculta muzică jazz live și vor viziona două spectacole de teatru, care vor scoate în evidență diferențele existente între modul în care femeile și bărbații se raportează la sex.

noaptea teatrului erotic

O zi oarecare din calendar în care să-ți oferi experiența unei nopți altfel, încărcată de senzualitate și dragoste fizică. În cadrul celei de-a doua ediții, Noaptea Teatrului Erotic oferă publicului două viziuni diferite asupra experiențelor sexuale – pe de o parte vă veți întâlni cu gândurile unui bărbat trecut de treizeci de ani, care rănit din dragoste, își umple golul sufletesc cu fiecare femeie care îi iese în cale, iar pe de cealaltă parte, veți întâlni o adolescentă, care se lasă păcălită de mirajul unei vieți puse sub semnul excesului. Cele două momente vor fi completate de un concert jazz al dragostei, susținut de trupa TRIP.

Scrisori către Rita: The Show este o comedie erotică ce prezintă viaţa unui bărbat care-şi găseşte refugiul în sexul cu foarte multe femei. Toate gândurile necurate ale acestui bărbat antierou sunt ascultate de femeile din viaţa lui care sunt întruchipate prin prezenţa sexy a Ritei, o nimfă contemporană nud, pictată, care ţine publicul cu sufletul la gură pe tot parcursul reprezentaţiei. Un text de Ştefan Caraman, în regia lui Cristian Bajora, cu Ștefan Nistor şi Andreea Stafie.

Diamante și Narcotice este o dramă erotică ce prezintă povestea lui Nicole, o prințesă adolescentă din zilele noastre, care nu se teme să-și urmeze visurile: o carieră în modeling și un iubit bogat care să-i inunde viața de plăcere. Vacanțe de lux amestecate cu aventuri erotice și sex sălbatic, bijuterii scumpe și droguri care să însuflețească atmosfera! Oare cum este să trăiești visul? Bazat pe textele erotice controversate ale Ralucăi Dewald, dramatizate de Cora Manole, spectacolul Diamante și Narcotice vine să spună un adevăr de actualitate și prezintă sexul prin ochii unei femei – încărcat de erotism, candid, magnetic și incitant! Cu Claudia Ene, Ștefan Nistor, Ionuț Gurgu și Paul Alexandru, în regia lui Cristian Bajora.

Intrarea la eveniment este 50 lei, iar rezervarea este obligatorie la 0735 026 762 sau http://inculise.ro/rezervari-online.

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.