Locuri

Nou: Puzzle Hunt la Pallets Pub

De-a lungul timpului v-am tot povestit despre Pallets Pub si despre lucrurile interesante care se intampla acolo. Incepand de duminica trecuta Pallets ne ofera inca un motiv pentru care ii putem trece pragul. Aici putem juca „Puzzle Hunt” – un concept nou si atractiv pe piata de gamming din Romania.

Puzzle Hunt

De ce spun asta? Pentru ca in  momentul in care o echipa incerca sa rezolve puzzle-urile jocului este posibil ca in Pub sa  existe clienti care nu au nicio legatura cu jocul.  O idee foarte indrazneata si  orginiala ce impinge  participantii sa socializeze.

O alta noutate pe care Puzzle Hunt o aduce este faptul ca reuseste sa  combine jocul ofline cu cel online, jocul mutanadu-se la un moment dat pe platforme de socializare, site-uri, etc.

Puzzle Hunt

Desi nu am reusit sa gasim diamantul (puzzle-ul pe care l-am jucat -„This Diamant is Forever” – are drept scop gasirea unui diamant ascuns in pub), jocul mi s-a parut foarte captivant. Decorul interesant, conceptul urban  si combinatia  offline-online il fac diferit  fata de jocurile pe care   „le-am testat” in ultima perioada.

Gandit ca o experienta alternativa in cadrul localului,  participarea la joc este rasplatita cu un voucher de consumatie in valoare de 45 Ron/persoana, valabil pe o perioada de 30 zile (incepand cu data desfasurarii jocului), pentru orice produs din meniul Pallets. Atlfel spus, te distrezi gratuit ( in schimbul „taxei de participre  de 45 RON”, la final primesti un voucher de aceeasi valoare) , iti faci prieteni si socializezi intr-unul din cele mai interesante locuri din inima capitalei.

Si pentru ca proiectele interesante atrag intodeauna colaborari frumoase, in perioada 11 – 20 septembrie, la Puzzle Hunt nu ai cum sa pierzi! Oamenii minunati de la Rotenberg Winery vin in intampinarea initiativei Pallets cu cate o sticla de Menestrel Merlot din eleganta lor colectie de vinuri, CADOU, pentru orice echipa care decide sa isi incerce norocul cu primul nostru mister, „This Diamond is Forever”, chiar daca nu se gaseste vestitul diamant!

Asadar, daca v-am starnit curiozitatea si doriti sa raspundeti afirmativ provocarii lansate de Pallets Pub, va puteti face rezervari aici.  Iar pentru inca o parere legata de joc puteti intra pe blogul Andreei.

 

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.