Teatru

Orchestra Titanic

Pentru majoritatea oamenilor vara inseamna perioada concediilor. Pentru altii vara este o perioada buna pentru participarea la cursuri, workshop-uri si tot felul de activitati care sa ii dezvolte. Iar toamna …  toamna este momentul in care proiectele interesante „coapte” in timpul verii ies la iveala. Este momentul acela in care oamenii de care vorbeam mai devreme ies in fata noastra reusesc sa ne impresioneze cu  daruirea, implicarea si pasiunea  cu care fac lucrurile, cu modul in care au ales sa isi traiasca visul.

Aseara, Teatrul Rosu si-a deschis stagiunea de toamna gazduind Spectacolul  InDArt ” Orchestra Titanic” pus in scena de regizorul  Bogdan Gagu si avand in distributie absolventele cursului de teatru #G1 organizat de Orchestra TitanicTeatrul InDArt.

„Orchestra Titanic”, este genul acela de piesa complexa de la care nu stii la ce sa te astepti.  Este genul acela de spectacol in care iluziile si magia se impetesc cu realitatea si „lumea perfecta”din viziunea fiecaruia. Un spectacol care reuseste sa poarte spectatorii intr-o lume imaginara; o lume nesigura. Singurul mod in care personajele incerca sa-si dovedeasca faptul ca traiesc intr-o lume reala ramane posibilitatea si decizia de a „testa”.

Din punctul meu de vedere, „Orchestra Titanic” este un pariu  pe care Teatrul InDArt pare sa-l fi castigat.  Distributia aduna cateva actrite tinere, dar foarte talentate ce au resit sa smulga publicului aplauze minute in sir.

Cristina Petre in special, dar si  Madalina Iagar au reusit sa ma impresioneze prin sentimentele pe care  au reusit sa le transmita.

Teatrul romanesc are nevoie de astfel de oameni , de actori ce reusesc sa dea totul pentru public. De oameni, care prin munca si pasiune sunt dispusi sa aduca un suflu nou, insa unul de calitate, reusind astfel sa „reeduce” publicul si sa-l intoarca spre spectacole  cu mesaj, spectacole ce se bazeaza pe trasmiterea anumitor sentimente; a  unei energii pozitive, constructive.

Orchestra Titanic

Regia: Bogdan Gagu.

Distributia: Cristina Petre, Cristina Diaconescu, Andreea Munteanu, Madalina Iagar, Silvia Gagu.

Costume/Decor: Antoaneta Tica.

Ilustratie Muzicala: Dan Simion.

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.