Parteneri

PaulDutu.eu se bucura, printre altele, de prietenia unor oameni deosebiti si parteneri de incredere pe care, intr-o ordine aleatoare, vi-i prezint si dumneavoastra.

Teatrul Excelsior 

EXCELSIOR este unicul teatru din București (și printre puținele din țară) care își dedică activitatea, cu precădere, publicului tânăr – adolescenți și tineri adulți –, dar și copiilor și publicului matur. La EXCELSIOR veți găsi spectacole foarte variate din punct de vedere tematic și stilistic: comedie, dramă, musical, commedia dell’arte, spectacole mai „light”, dar și din „categoria grea” – producții care vă transpun în timpuri istorice fascinante și vă aduc aproape personaje memorabile.

EXCELSIOR este un teatru tânăr, cu o echipă artistică și tehnică formată din oameni talentați și dedicați, care a colaborat până acum cu nume consacrate ale regiei și coregrafiei, precum Răzvan Mazilu, Enrico Bonavera, Gigi Căciuleanu, Sânziana Stoican, Bobi Pricop, Vlad Cristache, Andreea și Andrei Grosu, Eugen Gyemant, Horia Suru etc.

Cu fiecare nou spectacol și proiect artistic-educațional, EXCELSIOR își reconfirmă misiunea de a stimula dialogul între generații și de a crește spectatori inteligenți, receptivi, curioși să descopere, prin artă, noi perspective asupra unor realități cotidiene și teme universal valabile.

 

Teatrul Evreiesc de Stat

Teatrul Evreiesc de Stat din Romania are o traditie de circa 130 de ani, inaugurata la 19 august 1876, la Iasi. La aproape 130 de ani de istorie, la mai bine de cinci decenii de activitate ca institutie de stat, ca singurul ansamblu de acest gen cu existenta neintrerupta, Teatrul Evreiesc de Stat din Bucuresti are un profil distinct, reprezentativ atat pentru miscarea teatrala din Romania, cat si pentru peisajul contemporan al artei scenice de limba idis.

 

Thecon

Misiunea noastra este sa intrecem nivelul asteptarilor clientilor prin livrarea de servicii de calitate si personalizarea nevoilor acestora, adaptate cerintelor pietei si ultimelor tehnologii în materie de Web Design, SEO, Adwords si Social Media.

 

 

 

 

Teatrul InDArt

Se spune ca sala de teatru este locul unde te intalnesti cu tine. Sau uiti de tine.Locul unde emotiile se iau de mana si danseaza nebuneste, rasetele se dezlantuie iar inima se simte mai usoara. Am putea spune ca teatrul este un numar de magie. Pentru ca doar la teatru timpul sta in loc.
Alege-ti povestea, ia un loc si lasa-te condus… Teatrul InDArt se numara printre primele teatre independente deschise in Romania. Cu o experienta culturala de peste un deceniu, InDArt are un repertoriu generos de spectacole, organizeaza frecvent cursuri de teatru si canto pentru toate varstele, precum si un Festival de Teatru inedit, aflat la a treia editie, Teatru sub Luna.Anual, Teatrul InDArt recruteaza absolventi ai facultatilor de teatru din toata tara pentru a crea oportunitati intr-un peisaj artistic atat de competitiv.

„Serile Teatrului Studențesc” este un festival de artă teatrală destinat trupelor de studenți, dar și de liceeni. Luptând pentru promovarea și dezvoltarea artei, festivalul a adus în același loc în cadrul celor 20 ediții desfășurate până în prezent tineri artiști din toate colțurile țării, atât amatori, cât și profesioniști, bucurându-se de fiecare dată de un public entuziast și devenind astfel o tradiție.

 

Teatrului Apropo

Povestea Teatrului Apropo a început cu Radu Popescu. După nouă ani de medicină și-a luat „inima în dinți” și și-a urmat visul de a deveni dramaturg și regizor de teatru. Astfel, în 2010 a apărut Teatrul Apropo – o alternativă curajoasă în peisajul cultural bucureștean.
Din 2010 și până în prezent proiectul nostru s-a concretizat în multe direcții ambițioase: am promovat numeroși artiști din generația tânără (17 producții independente), am realizat printre primele spectacole de teatru-imersiv (”Fight Club” într-o hală industrială dezafectată) sau teatru-labirint (”Brioc” la primul sediu al Teatrului Apropo, în cartierul Vitan) și am adunat iubitorii de spectacole independente sub umbrela a nu mai puțin de opt ediții ale Bucharest Fringe – Maratonul Teatrului Independent. Ne mândrim de asemenea cu numeroasele premii de dramaturgie câștigate de Radu Popescu la nivel național și european, iar o parte din aceste povești premiate vă invităm să le descoperiți în repertoriul actual al teatrului nostru.
Din octombrie 2018 Teatrul Apropo și-a redeschis porțile cu un nou și foarte ambițios proiect, în inima cartierului Pipera. Suntem ”mărginași” dar nu ”marginalizați”! 😊 Vino să ne cunoști, pe noi și poveștile noastre, să te convingi că de fapt suntem foarte aproape de tine: la demisolul clădirii FEPER, la doar 3 minute de mers pe jos de stația de metrou Pipera, deci de fapt foarte aproape de centru și de tine 😊
Programul actual al Teatrului Apropo este foarte variat – de la comedii la spectacole de teatru senzorial. Fiecare dintre aceste proiecte se adresează gândurilor, ideilor, viselor sau revoltelor noastre cele mai puternice. Vă așteptăm cu mult drag să vă prezentăm poveștile noastre, să facem împreună adevărat sloganul „Nu sta-n trafic, hai la teatru!”.
Hai să ne faci o vizită, Teatrul Apropo este al tău, este despre tine!

 

 

Dream & Act

Dream & Act este o scoala de actorie pentru amatori, care are ca scop transformarea participantilor prin dezvoltarea de abilitati actoricesti, cum ar fi: curajul de a-ti exprima emotiile, trairile, parerile, curajul de a actiona spre implinirea visurilor si obiectivelor personale si profesionale, cresterea capacitatii de memorie, puterea de convingere, cresterea capacitatii de creativitate si spontaneitate, cresterea capacitatii de relationare si a inteligentei emotionale.

Toate aceste abilitati se vor antrena intr-un mediu familiar si sigur, prin exercitii, jocuri si metode actoricesti, individuale sau in grup, exercitii care sa ii scoata pe participanti din zona de confort, intr-un mod placut si eficient, cel mai eficient mod de a invata, indiferent ca esti adult sau copil – prin joaca.

Facebook Comments Box