Parteneri

PaulDutu.eu se bucura, printre altele, de prietenia unor oameni deosebiti si parteneri de incredere pe care, intr-o ordine aleatoare, vi-i prezint si dumneavoastra.

Teatrul Excelsior 

EXCELSIOR este unicul teatru din București (și printre puținele din țară) care își dedică activitatea, cu precădere, publicului tânăr – adolescenți și tineri adulți –, dar și copiilor și publicului matur. La EXCELSIOR veți găsi spectacole foarte variate din punct de vedere tematic și stilistic: comedie, dramă, musical, commedia dell’arte, spectacole mai „light”, dar și din „categoria grea” – producții care vă transpun în timpuri istorice fascinante și vă aduc aproape personaje memorabile.

EXCELSIOR este un teatru tânăr, cu o echipă artistică și tehnică formată din oameni talentați și dedicați, care a colaborat până acum cu nume consacrate ale regiei și coregrafiei, precum Răzvan Mazilu, Enrico Bonavera, Gigi Căciuleanu, Sânziana Stoican, Bobi Pricop, Vlad Cristache, Andreea și Andrei Grosu, Eugen Gyemant, Horia Suru etc.

Cu fiecare nou spectacol și proiect artistic-educațional, EXCELSIOR își reconfirmă misiunea de a stimula dialogul între generații și de a crește spectatori inteligenți, receptivi, curioși să descopere, prin artă, noi perspective asupra unor realități cotidiene și teme universal valabile.

 

Teatrul Evreiesc de Stat

Teatrul Evreiesc de Stat din Romania are o traditie de circa 130 de ani, inaugurata la 19 august 1876, la Iasi. La aproape 130 de ani de istorie, la mai bine de cinci decenii de activitate ca institutie de stat, ca singurul ansamblu de acest gen cu existenta neintrerupta, Teatrul Evreiesc de Stat din Bucuresti are un profil distinct, reprezentativ atat pentru miscarea teatrala din Romania, cat si pentru peisajul contemporan al artei scenice de limba idis.

 

Thecon

Misiunea noastra este sa intrecem nivelul asteptarilor clientilor prin livrarea de servicii de calitate si personalizarea nevoilor acestora, adaptate cerintelor pietei si ultimelor tehnologii în materie de Web Design, SEO, Adwords si Social Media.

 

 

 

 

Teatrul InDArt

Se spune ca sala de teatru este locul unde te intalnesti cu tine. Sau uiti de tine.Locul unde emotiile se iau de mana si danseaza nebuneste, rasetele se dezlantuie iar inima se simte mai usoara. Am putea spune ca teatrul este un numar de magie. Pentru ca doar la teatru timpul sta in loc.
Alege-ti povestea, ia un loc si lasa-te condus… Teatrul InDArt se numara printre primele teatre independente deschise in Romania. Cu o experienta culturala de peste un deceniu, InDArt are un repertoriu generos de spectacole, organizeaza frecvent cursuri de teatru si canto pentru toate varstele, precum si un Festival de Teatru inedit, aflat la a treia editie, Teatru sub Luna.Anual, Teatrul InDArt recruteaza absolventi ai facultatilor de teatru din toata tara pentru a crea oportunitati intr-un peisaj artistic atat de competitiv.

„Serile Teatrului Studențesc” este un festival de artă teatrală destinat trupelor de studenți, dar și de liceeni. Luptând pentru promovarea și dezvoltarea artei, festivalul a adus în același loc în cadrul celor 20 ediții desfășurate până în prezent tineri artiști din toate colțurile țării, atât amatori, cât și profesioniști, bucurându-se de fiecare dată de un public entuziast și devenind astfel o tradiție.

 

Teatrul Apropo

Teatrul Apropo este un spațiu de creație independent din București, pentru tinerii artiști, deschis din 2018 în cartierul Pipera, aproape de metrou, în inima corporatistă a orașului. Un spațiu care își propune să ofere dreptul de a experimenta în sens creator, care are ambiția de a produce o breșă în trepidația alergăturii zilnice la și de la munca la birou. Ne dorim să inovăm prin formă, conținut și prin promovarea teatrului contemporan.

Și, pentru a celebra teatrul independent, organizăm anual, încă din 2010, Festivalul Bucharest Fringe, un spațiu al libertății artistice unde sunt aduse în lumina reflectoarelor și puse în valoare cele mai curajoase și inovative performance-uri din zona independentă, din București și din țară.

La Teatrul Apropo, spunem poveștile zilelor noastre. Spectacolele noastre vorbesc despre lucruri la care te-ai gândit și tu. Vei regăsi oameni–personaje, fraze sau idei care te-au amuzat, indignat sau revoltat în viața ta reală, în acest an și în această lume complicată în care ne mișcăm cu toții.

Foarte mult timp, creatorii de teatru s-au amăgit cu iluzia că arta lor poate schimba lumea. Teatrul nu poate schimba lumea. Ceea ce poate face teatrul este însă să ne „curețe”, să ne redea pe noi nouă înșine, într-o formă mai bună.

Teatrul ne poate face oameni mai fericiți, mai împliniți.

 

 

Dream & Act

Dream & Act este o scoala de actorie pentru amatori, care are ca scop transformarea participantilor prin dezvoltarea de abilitati actoricesti, cum ar fi: curajul de a-ti exprima emotiile, trairile, parerile, curajul de a actiona spre implinirea visurilor si obiectivelor personale si profesionale, cresterea capacitatii de memorie, puterea de convingere, cresterea capacitatii de creativitate si spontaneitate, cresterea capacitatii de relationare si a inteligentei emotionale.

Toate aceste abilitati se vor antrena intr-un mediu familiar si sigur, prin exercitii, jocuri si metode actoricesti, individuale sau in grup, exercitii care sa ii scoata pe participanti din zona de confort, intr-un mod placut si eficient, cel mai eficient mod de a invata, indiferent ca esti adult sau copil – prin joaca.

Facebook Comments Box